Miből gondolja a baloldali ellenzék, hogy 2018 után is a Fidesz fog kormányozni? Nem jelent nekik régen várt kihívást, hogy korrupciómentesen vigyék végig ezen beruházásokat, mint kormányon lévők? Vagy egyszerűen olyan kormányzási programjuk van, amelybe nem fér bele az olimpia rendezésének költsége? Esetleg ezen még nem is gondolkodtak?

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@elnyomott: @Béla333: Sem az MSZP sem az LMP nem kepes onmagaban a kormanyvaltasra. Szeleskorku osszefogast kell megvalositani, csak igy lehet megdonteni a fideSS remuralmat. Aztan ha megbukott a fideSS ki lehet irni egy uj demokratikus valasztast. Ebben kellene megegyeznie a demokratikus partoknak a kozos cel erdekeben.
De amig az MSZP es az LMP is a maga pecsenyejet sutogetiaddig itt nem lesz fordulat es a fidesz "folytatja".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@nemfideszes: 17.27
Látod ezért nem lehet veletek megbeszélni semmit! Mind ilyenek vagytok! Ha olyan valamivel szembesültök ami nem fér bele a DK fanatikus nézőpontba, egyszerüen elmenekültök, hogy aztán holnap egy másik témánál újra szajkózzátok a betanult szöveget!
karma1
@Béla333: 14.18-ra: De Belam, orban semmi mast nem csinal Gyurcsannyal, meg a DK-val, csak gyilkolassza oket - igaz, messzirol, mert 2006 ota nem mer nyilvanos vitaba szallni Gyurcsannyal -, szoval, ha a DK-t tamadjak nemtelenul, akkor mi, DK szimpatizansok miert hagynank szo nelkul ezt?
Ja, es ha visszaolvasod a kommentjeimet, akkor en - de mas se nagyon - sohasem tamadtam az LMP-t, csak azt mondtam, hogy a kicsinysege miatt nem valoszinu, hogy bekerul a Parlamentbe, plane nem egy partkent, vezetokent, lecserelve orbant, mert ezt vegkepp nem hiszem, hogy ez sikerulne.
Hadhazy pedig , akarmilyen iranybol nezzuk, a fideszbol jott, mint ahogy GYurcsany is az MSZP-bol. Azzal a kulonbseggel, hogy Gyurcsany sajat maganak alapitotta meg a DK-t, mikor az mszp elarulta ot... Hadhazy meg egy kesz partba lepett, ha jol tudom.
Egy a lenyeg: szerintem, ha igazan meg akarjak donteni orbant, akkor felre kell tenni az egyeni serelmeket, nyavalygasokat, es OSSZE KELL FOGNI a LETSZAM miatt.
Aki ezt nem latja be, az ongyilkos
karma1
@Béla333: Konkretan ERRE gondoltam: "De, nem azt szeretném ám hallani, hogy „helyre kell állítani a demokráciát”, vagy „meg kell szüntetni a korrupciót”, vagy „versenyképessé kell tenni az országot”. Ezeket a kívánságokat meg kell írni a Mikulásnak, vagy a Jézuskának."
karma1
@Béla333: Akkor, ha nem ezt akarja az LMP,. akkor megis MIT AKAR? Mi a celja? Hogy minden ovis kapjon reggelire 2 dl kakaot? Vagy legyenek meltokeppen megunnepelve a nemzeti unnepek? MIT AKARNAK???
(Meg mielott felkapnad a vizet, ugyanerre varok konkret valaszt MIDNEN ellenzeki parttol).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.