Tolvajokat keresnek a budapesti rendőrök. A két nő még február 8-án délután lovasított meg két őrizetlenül hagyott bőröndöt a XV. kerületi Erdőkerülő utcában, írja a police.hu.

Azonosítani egyelőre nem tudták őket, de felvétel készült róluk:

 

A páros egyébként egy szakács holmijait lopta el, a táskákban a munkájához szükséges eszközök – szakács ruhák, fenő-, és díszítőkés – voltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-70-903-1875 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Horizont: Én azon szoktam csodálkozni, hogy pl Amerikában a legtöbb háznak nincs, vagy csak egészen jelképes kerítése van, és valószínűleg nem akarnak az emberek a kertből semmit ellopni. Hasonlóan furcsa, hogy a nyitott sportkocsiból se visznek el semmit. De igazán a skandináv országokban lehet csodálkozni, ahol bármit otthagyhatsz az utcán, az másnap is ott van. Ezek szerint nagyon sok olyan ember él a Földön, akik úgy gondolják, hogy nem veszik el azt, ami nem az övék.
Ezek a banyákok nem úgy néznek ki, mint akik az éhhalál küszöbén élnek. (talán az ilyen lenyúlt bőröndöknek köszönhetően?)
nemkati
@Horizont: 18:19 Gondolom, bezárva, esetleg beriasztózva. Itt azt is elveszik, ami le van betonozva. A sünök meg a tekek pedig inkább 0rbán körül serénykednek, mintsem a bűnözők körül őriznének és védenének.
nemkati
@Horizont: És, hasonló története majdnem minden autósnak van. :(
papa.49
@Horizont: A két ,,hölgyemény,, a szomszédból érkezhetett, mert a kéztartásuk a cigivel erősen azokra hajaz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.