Magyarellenes tartalomért, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) feljelentése alapján 25 ezer lejes (1,8 millió forint) pénzbírságot szabott ki a román médiahatóság a B1 tévécsatornára - tudatta szerdai hírlevelében az RMDSZ. Az Országos Audiovizuális Tanács (CNA) a Lumea lui Banciu című műsorban, tavaly október 2-án elhangzott diszkrimináló kijelentések miatt bírságolt. Radu Banciu műsorvezető, a magyarországi kvótanépszavazást megemlítve műsorában, azt mondta: a magyaroknak menekült népként semmi keresnivalójuk Európában, hiszen nem európaiak, nyelvük sem tekinthető annak. Sokba kerültek a magyarellenes kijelentések.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nesze b+ orban... Erdemes volt tamogatnod forintmilliardokkal Romaniat... Asszem, nincsenek ok rad szorulva, valamivel ertekesebb mar a lei is, ha 25 ezer lei = 1.8 millio forinttal!

Jarjal tovabbra is posvanyosra, hirdesd a hulyesegeidet, szavazhassanak rad a ROMAN-magyar kettosallampolgarok,...
Nem mintha a roman lenne peldaul az unios nyelv, ugyhogy coki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@karma1: Ma no mood, no time.
Majd tomorrow.

Ma tényleg nincs kedvem.
karma1
@Szókrakész: Elolvastad a cikket? Ha ez a velemeny a magyarokrol, akkor az szerinted kinek koszonheto? Gyurcsany jar posvanyosra? O adja a forintmilliardokat Romaniaba? Ki osztogatja a magyar allampolgarsagot arrafele? Semjen volt nagyon buszke ra, hogy nemsokara elerik az 500 ezredik roman-magyar kettosallampolgar szamot...
Akkor - ha ilyen rossz velemenye van a roman ujsagironak - az kinek a felelossege? Hova tevedtem el qrvara?
karma1
@Szókrakész: I understood... Be happy, good "nite"!...:o))))
karma1
@Szókrakész: Not really... I just woke up...:o)))) I'm not bothering you, sorry for that above...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.