Csak a nyitó- és záróünnepségre 3,8 milliárd forint mehet el a vizes világbajnokságon, a rendezvényeket a Várkert Bazár előtt tartanák. Két uszoda felújítása is megdrágult.

3,8 milliárd forintos közbeszerzést írtak ki a vizes világbajnokság nyitó- és záróünnepségére, ez a Közbeszerzési Értesítőből derült ki – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Az ünnepségeket a Várkert Bazár előtt fogják tartani.

"A budapesti, illetve balatonfüredi rendezvények művészeti munkáit a Művészetek Palotája Kulturális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. végezheti el közel 2 milliárd forintért, a technikáért pedig egy francia cég felel majd, amely 1,8 milliárd forintért vállalta a feladatot" – áll a cikkben.

A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda és a Széchy Tamás Uszoda felújításának költségei is megemelkedtek. Eredetileg szűk 1,7 milliárd forintot szántak a célra, ám mostanra ugyancsak kiderült a Közbeszerzési Értesítőből, hogy áfa nélkül is 3 milliárd forintnál járnak a költségek.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nyugi, nyugi, ebből a "kis olimpiából" is hatalmasat kaszálnak a cimbik! De csak azok! A Te adódból!
lusta
Az eredeti elképzelések és a tervezett kültségek minden beruházásnál a duplájára emelkednek. Csak az olimpia és Paks II. költsége nem emelkednek.
Eladott Ország
@lusta: Csak addig nem emelkedik Paks II. költsége amíg el nem kezdik. Utána ereszd el a hajam. Tömni kell a vazallusok tápcsatornáit.
magyarbakancs
Az a sanda gyanúm minden párt ezt csinálná ha ö lenne a hatalmon.Lopna,kitömné a hold udvara zsebét.
lusta
@magyarbakancs: Sajnos ez ellen nincs mit tenni. Ez mindenütt a világon ugyanúgy működik. Ellenben kis hazánk ebben is különbözik. Moldova két remek gondolatával tydnám mindezt bemutatni. A sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak a forintos labda is egyötvenbe kerül. Mi9ndenki tudja, hogy vannak, akik pelepisálnak a medencébe, de a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjai ezt az ugródeszkáról csinálják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.