lusta

Fideszes fórum: A migránsok „belecsinálnak” a vízbe és "büdös a lábuk"
@cikicakk55: Ha ennek a muksónak az orra alá dugnák egy arab írást és ha nem tudná elolvasni, ki lehet jelenteni, hogy analfabéta.
Novák Katalin: már több mint ötvenezer család igényelte a családvédelmi akcióterv valamelyik elemét
Ez úgy lett kitalálva, hogy a gazdagog még gazdagabbak legyenek, a szegények, ha hülyék, akkor önként elveszítenek mindent egy páár év múlva. Az autóvásárlók között is volt olyan, akik bmw-t vett. Na neki nem fog fájni a feje a visszafizetés miatt.
Deutsch Tamás: az uniós pénzek nem könyöradományok, jogosultak vagyunk rájuk
@Csizmás Kond: Jól látja drága sztrovacsek, a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk nem kiadja ilyesmire a pénzt, hanem a behajózott terroristák tejelnek nekik. Mecsoda különbség!
Elfogytak a mozdonyvezetők, sok járat nem tudott elindulni
@jesz: A teherszállítás területén már rég megtörtént a piacnyitás. A személyszállítás a monpolhelyzetben lévő MÁV uralmát biztosítja. Látjuk a hogyant.
Így reagált a Fidesz arra, hogy nem mentek el képviselői a klímaváltozás ügyében összehívott ülésnapra
1. Jelenleg csak a klímaváltozás ügyét érintette a rendkívüli ülés.
2. December 12-n a klímaváltozás ügye csak egy fontos téma volt, de a legfontosabb, amihez egy épeszű képviselő nem adja a nevét, a rabszolgatörvény volt. Erről valahogy elfelejettek közleményükben még egy szót is szólni.
Harmadszorra sem árulta el a kormány, hogy hány vendégmunkás van Magyarországon
„Látva azt, hogy most már másfél hónapja nem sikerült tényszerűen, számokkal alátámasztott módon válaszolnia arra a kérdésre, hogy a bevándorlásellenes kormánypropaganda ellenére hány vendégmunkás dolgozik hazánkban, tisztelettel kérdezem Miniszter Urat: érti egyáltalán, hogy mit kérdeztem?”
Igen, érti, csak már megszokta, hogy a nemzethy matyart mindennemű lelkiismeretfurdalás nélkül nyugodtan lehet hülyének nézni.
Pikóéknak adott igazat a Fővárosi Választási Bizottság: nem történt törvénysértés
Ez csak nekünk hír.
Az egybites 300 forintos budiforradalmárok minderről egy szót sem fognak hallani.
Történelmi mélyponton a forint
Kezdem unni. Szinte nincs olyan nap, amikor ne azt írnák, történelmi mélyponton van a forint.
A miniszter szerint minden rendben van a hazai gázárral
@papa.49: Egy normális ország normális kormánya NEM SZÓL BELE. Azért van egy normális ország normális kormányának a piacfelügyelete, hogy a gazdasági szereplők a jog és a szabályok betartásával alakíthassák az árakat.
7. cikkely: ma roppant kínos kérdéseket szegeznek a magyar kormánynak
@Nessy: Valóban, ámbár a lengyelek tájékozottabbak tőlünk. Tegnap egy tv műsorban az egyik újság főszerkesztője kőkemény tényekkel magyarázta a magyar nyelvő SzER ismételt elindítását. Ez persze egy védekező mechanizmus is az ő részükről, hiszen most náluk épp Kaczor akarja meghatározni ki is lehet újságíró.
Nemzetközi konferencia kezdődött a Tanácsköztársaságról az Országházban
@papa.49: Ez gy nem igaz. Sajnos meg kell védenem Köteles lacát. A nagypapa vöröskatonasága csak egy kis plusssssz volt a papa 56-os tevékenységért kapott szoc. hazás kitüntetése után járó felvételi nélküli felvételért és az egyetemi évek szép hosszabbításáért. Mindezek örömére a KB intézetébe egy szép állást is kapott.
Nemzetközi konferencia kezdődött a Tanácsköztársaságról az Országházban
@reagens: Köteles Lacát a vöröskatona nagypapáról és annak tevékenységéről megkérdezték?
A babaváró támogatás pörgeti a lakáspiacot
@kereső: Az egykulcsos adótól kezdve az adójóváíráson át egyetlen egyeszer sem sikerült népességnövekedést elérni, csak hazudni sikerült róla.
Reklamál a német köztévénél a magyar nagykövet a menekültválságról szóló film miatt
Nagyon nagy gond, hogy nem egyesek gondolkodása egysíkú, hanem egy kb.2-3 milliós tömegé. Ők egyszerűen befogják fülüket, eltakarják a szemülket és a szájukat szinte leragasztják. A jelnelegi Soros-bérenc föld-trafik ártunk és qurmányunk nem is akar mással komunikálni. A szembesítéskor, ami csak külföldi lehet, mert idehaza nem hajlandóak nem vitára, de még csak egy véleménycserére sem leülni. A nyugati demokráciában az ilyenek már másnap a süllyesztőbe kerülnének, nem úgy mint itthon, pozícióba, ahonnan ki sem lehet őket robbantani.
Reklamál a német köztévénél a magyar nagykövet a menekültválságról szóló film miatt
Ugyan árulja már el valaki, miért van az, hogy a világ mindig másként látja az eseményeket, menekültek, korrupció, fejlődés, gazdaság, stb., mint a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk?
Deutsch Tamás reagált az OLAF jelentésére
@verőce21: Drága sztrovacsek, ez egy MTI hír. Hír? A számok stimmelnek és mindenki igazat mond, Ön is. DE. Rávilágítok a lényegre. Az összes kifizetett pénzről van szó, amit 14-18 között hozzánk vágtak és annak a 4%-a problémás. Ellenben az az OLAF által vizsgált projektek elenyésző részét képezik az összesnek. Ne feledjük, hogy csak a kohéziós alapok elköltését vizsgálták. Az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalának legfrissebb jelentése szerint ugyanis a magyarországi vizsgálatok négyötödénél találtak szabálytalanságot.
Ha mindegyiket megszakértenék, akkor lennénk csak igazán nagy bajban.
Orbán szerint nem gond, hogy nő a Föld népessége, javasolt egy megoldást
˝A miniszterelnök szólt továbbá arról, hogy a magyar modell alapja alkotmányos természetű, ennek hiányában ugyanis nem lehet hosszú távú családpolitikát folytatni. Hozzátette: ezek az alkotmányos alapok védenek meg...˝
Na ez az. Magyarországon nincs is Alkotmány. Pont a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk törölte el.
Bekeményítenek a finnek: meghallgatás lesz a magyar jogállamiságról
A fijjugg egyébként is bajban vannak, miután csöbörből vödörbe estek. Timmerman helyébe egy igencsk kemény cseh hölgy, Vera Jourová lép. Neki sincs semmilyen jó véleménye sem a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár rendszeréről, sem a lengyel pisiorkikról.