lusta

Varga Judit: a kormány célja a "börtönbiznisz" megállítása
@Horizont: Tegyük finoman hozzá, hogy ez a lotyó már tudja a nemzethy izultáció eredményét is, mert ugyi az expozéjában már arra hivatkozik. Kész látniok.
Törvénymódosítás jöhet a polgármesterekért! Lex Dézsi!
Akkkor ezek szerint mérnöki munkát már nem végezhet, de hegesztő sem lehet.
Hétfő a titkosítások napja! 10 évre nem publikus a Kaleta-ügy és örökre (?) az iskolaérettségi vizsgálat megállapításai
Annyira minden titkos, hogy még a qurmány üléseiről sem készül semmi, hogy még véletlenül se tudja meg a nagyérdemű mi is folyik ennek a szerencsétlen országnak az irányítótestületében.
Úgy néz ki, a kormány már a nemzeti konzultáció kezdete előtt eldöntötte annak eredményét
Épp most köpik szembe magukat a saját maguk által hozott törvény alapján született jogerős bírósági itélet [email protected]ásával.
A lengyel elnök ki meri mondani, amit Orbán nem: "egészségügy javítása"
Csak a dumában neri kimondani. A napi gyakorlatban egyszerűen semmibe veszik a mezei választót.
Adele már 40 kilót adott le
A kép azért is érdekes, mert a Lisszel történt válás után Rusin megtalálta önmagát.
Bejelentették: ekkor indul az új nemzeti konzultáció és ezek lesznek a témái
Ki az a marha, aki szerint az új jogszabály bevezetése után a győri késeléshez hasonló eset már nem fog előfordulni.?
A többiről ne is beszéljünk.
A kormány szerint nem is olyan káros az embereknek a történelmi mélyponton lévő forint
@Yoda69: A világ nagy pénzek kezelői Magyarországon hitelt vesznek fel kis kamattal, amit a cseheknél nagy kamattal befektetnek. Kik járnak jól? Tudom, a tutira Ön sem fogad. Persze, hogy a csehek.
Székelyföldi patkolókovácsok képzésére is adna pénzt a magyar kormány
@Csizmás Kond: Az igaz, hogy még a kalapoos király (II: József) alapozta meg a reformerek elkötelezettségét, de a király, jól írta, kénytelen volt a rendek előtt meghajolni, de ő, mármint a király erre lovettát nem szórt a reformereknek.
Varga Mihály pénzügyminiszter szerint nem az uniós források növelik a magyar gazdaságot
@Eladott Ország: A felzárkóztatás egyik iskolapéldája, a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk büszkesége, Csontváz Misinek dedikálva az alföldön, egy az uniós pénz elherdálása című műsorszám csúcsa a mintegy kétezer fős Tyukodon, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lévő nagyközségben 264 millió forintból 11 kilátót építettek úgy, hogy a nagy bazi síkságon kívül nincs semmi látnivaló.
Varga Mihály pénzügyminiszter szerint nem az uniós források növelik a magyar gazdaságot
Na végre igazt mondott valaki ebben a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártban és qurmányban. Az uniós források a felcsúti kis pocakos zsebcézár gazdagságát növelik.
Rétvári a gyöngyöspatai kártérítésről: a felpereseket képviselő alapítvány csak a pénz irányába tolná az ügyet
@Apoca: Lehet, hogy a lényegre tapintott. A kifizetendő kártérítések járnak, de azokból nem tudnak ellopni egy fillért sem. Amennyiben mondjuk kitalálják, hogy a gyöngyöspataiakat képzében részesítik, akkor majd Pánztáros Lőrinc fogja nekik tartani ezeket és még ez a pénz is az ő zsebükbe vándorol.
A kormány szerint nem is olyan káros az embereknek a történelmi mélyponton lévő forint
@Yoda69: Ha véletlenül nincs sem dollárja, sem eurója, akkor a lengyel złoty, a román lej, horvát kuna, a bolgár leva, akár a cseh korona is megteszi.
Rétvári a gyöngyöspatai kártérítésről: a felpereseket képviselő alapítvány csak a pénz irányába tolná az ügyet
A Soros-bérenc föld-trafik ártunk qurmányunk szerint a felnőtt emberek ismételten iskolások lesznek. Szerveznek nekik osztálykirándulást, elviszik őket az uszodába és ott úszni tanítják, meg ez, meg az?
Ez már nem egy vicc ország, hanem kész röhej.
Nem mellesleg még azt is szeretném megkérdezni, ez a Bencus gyerek tud olvasni és ha mégis, akkor érti is mi van abban a bírósági itéletben leírva?
Gyöngyöspatai iskolaügy: Sürgősségi beadványban kéri a kormány a Kúriától, hogy minél hamarabb hozzon döntést
@rokker33: Drga sztrovacsek, fordítva ül a lovon. Van 1. ok okozat. 2. van még olyan apróság is, hogy ezek az emberkék, már felnőttek. 3. egy bíró azt nézi, volt szegregáció, vagy nem. Azt azért még Ön sem cáfolta meg, hogy volt.
Márpedig a szegregáció ténye 100%-ban be lett bizonyítva. A bíróság nem is hozhatott más itéletet.
Karácsony Gergely politikusok helyett civil munkatársakkal erősít
@Eladott Ország: Miért? Van neki? Valami a fejjüreget kitölti, de az agy például gondolkodásra is szolgál. Az emberi agy meg még ettől is bonyolultabb.
Bayer Zsolt marad a budai várban
Zsótinak, nem a Tömjénnek, hanem a Bayern nevetetűnek, igaza is van, miért kellene kiköltöznie a jelenlegi lakásból? Nincs itt semmilyen, remélem nem is lesz, boszorkányüldözés. A Várban ennyi az adott környéken a bérleti díj. Akkor ennyit kell kifizetni, oszt jó napot.
11 milliárdot tol az MVM a Mészáros Lőrincéktől átvett Mátrai Erőműbe
@RonaGyuri: Na ezt tesszük most vissza. Az összes adófizető. Így kell kilopni zemberek pénzét. A jakuzánál, a maffiánál most szervezik a tanulmányutakat Magyarországra.
Informátor – Hiába bujkál, politikai következményei kell legyenek Niedermüller kereszténygyűlölő kijelentéseinek
@solidedge: Jaj, ne legyen már rasszista. Itt csak fehér, heteró, keresztény, vagy keresztyén, ezt még ők sem döntötték el 100 százalékban, nemzethy matyarok vannak.
A Netflix leleplezte Rétvári Bencét: igazából nem kérte a cégtől a meleg Jézusról szóló film levételét
2019 decembere óta elérhető a Netflix hazai felületén is az a film, amely Jézust vallásgyalázó módon homoszexuálisnak állítja be. A Krisztus első megkísértése című brazil produkció keresztények millióit sérti meg ezzel Magyarországon, és milliárdjait világszerte. Felháborító, hogy egy ilyen alkotás műsorra kerülhet, sőt a Netflix hirdeti és reklámozza is a filmet, mintegy komédiaként tálalva azt a felhasználók számára.

A kereszténységből – csakúgy, ahogy bármely más vallásból – nem űzhető gúny, hiszen az más emberek vallásszabadságát, emberi méltóságát sérti. A keresztényeket is megilleti a tisztelet, mint minden embert, és ez alól egy olyan platform sem kivétel, mint a Netflix. A cég által forgalmazott film direkt provokáció, a keresztényeket és a kereszténységet gyalázó alkotás.

Már közel másfél millió ember írta alá személyesen azt a petíciót, mely így fogalmaz: „Mélyen megsért, hogy közzétették és hirdetik a vallásgyalázó Krisztus első kísértése című filmet, ráadásul karácsonyi kiadásként az adventi várakozás idején. A film vallásgyalázó elemekkel van tele, Jézust homoszexuálisként ábrázolja, Szűz Máriát házasságtörő nőként, az apostolokat pedig alkoholistaként. Ez teljességgel elfogadhatatlan. Kérem, hogy azonnal töröljék katalógusukból a megbotránkoztató filmet, és kérjenek bocsánatot a megsértett keresztényektől!”

Ha Netflixnek értelmezhető fogalom a tolerancia, ha számít emberek milliói vallási meggyőződésének durva megsértése, akkor azonnal törölje a magyar műsorkínálatából keresztényeket sértő botrányfilmet!

Rétvári Bence
a KDNP alelnöke
Szóval ki hazudik?
Beszédes ábra: ennyi helyreigazítási pert veszített tavaly a kormánypárti és a kormánykritikus média
A büntetésként kapott ejnye-bejnyék semmilyen visszatartó erővel nem bírnak. Megy továbbra is az ocsmánykodás ezerrel.
Kövér László tisztázta: ő fehér, keresztyén, heteroszexuális, magyar férfi
˝Felidézve a vörösterrort, Korvin Ottó, Szamuely Tibor alakját...˝. Azt nem értem, miért hagyta ki a felsorolásból saját családját?
Hiányos vagyonnyilatkozata miatt támadja Gyurcsányt a Fidesz
https://www.parlament.hu/documents/10181/9564...
Ez itt a képviselői vagyonnyilatkozat. ezt a Nacsa nevű senkit azért megkérdezném, meg úgy mindenki mást, hol van itt az a rubrika, mire is adta ki a napi, heti, havi éves jövedelmét, bevételét a képviselő?