lusta

Orbán Viktor veje nekiment Karácsony Gergelynek, mert ő nem közszereplő
Ilyen az, amikor Tiborc panaszkodik.
Ő csorda számra tartja gyülevész
Szolgáit! éppenséggel mintha minden
Hajszála egy őrzőt kívánna; sok
Meránit, olykor azt hinné az ember,
Hogy tán akasztani viszik, úgy körül
Van véve a léhűtőktől, s mi egy
Rossz csőszt alig tudunk heten fogadni.

Ő táncmulatságokat ád szüntelen,
Úgy, mintha mindég vagy lakodalma, vagy
Keresztelője volna: és nekünk
Szívünk dobog, ha egy csaplárlegény az
Utcán előnkbe bukkanik, mivelhogy
A tartozás mindjárt eszünkbe jut.
A jó merániak legszebb lovon
Ficánkolódnak - tegnap egy kesej,
Ma szürke, holnap egy fakó: - nekünk
Feleség- és porontyainkat kell befogni,
Ha veszni éhen nem kívánkozunk

Ők játszanak, zabálnak szüntelen,
Úgy, mintha mindenik tagocska bennek
Egy-egy gyomorral volna áldva: nékünk
Kéményeinkről elpusztulnak a
Gólyák, mivel magunk emésztjük el
A hulladékot is. Szép földeinkből
Vadászni berkeket csinálnak, a-
Hová nekünk belépni nem szabad.
S ha egy beteg feleség, vagy egy szegény
Himlős gyerek megkívánván, lesújtunk
Egy rossz galambfiat, tüstént kikötnek,
És aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerített.
A spanyol görögdinnye áthúzhatja a magyar gazdák számítását
Igen érdekes a helyzet.
1. A gazdák szeretnének olyan árat kapni, amelyik biztosítja a megélhetésüket.
2. A vevők meg a lehető legalacsonyabb árat szeretnék.
3. A kereskedők olyan áron szeretnék eladni, hogy nekik is legyen rajta haszon, mert tudják, hogy az alacsony jövedelmű magyar vásárlói igényekhez kell igazítaniuk az árakat.
Patthelyzet: nem tudják folytatni a Czeglédy Csaba elleni büntetőügyet
@Dr plágium: Az azértmindenki számára világos, gondolom az egybites 300 forintos budiforradalmároknak is, hogy a todozás és a foldozás soha nem vezetett semmi jóra, pláne a törvényhozásban. Itt látható a magyar parlamentarizmus csődje. A törvényhozáson kívül a parlament feladata a törvények végrehajtásának, az elkészült rendelkezések az ellenőrzése. Az ellenzék lesöpörve. melyik maffiatag meri megkérdezni, nem ellenőrini, megkérdezni, hogy is van ez?
Patthelyzet: nem tudják folytatni a Czeglédy Csaba elleni büntetőügyet
Mit is mondott Hankó Faragó?
„Ha felfüggesztették volna a mentelmi jog miatt az eljárást, akkor más a helyzet, de itt megszüntették az eljárást, így viszont többé nem lehet folytatni”
Ebből is látható, hogy az elvakultság és a bunkó tudatlanság hová vezet.
Gyilkosság Érden – egy 60 éves nő az áldozat
Hát ez hogy lehet. Gyilkolásznak itt vígan és vidáman, holott itt két héten belül rendnek és fegyelemnek kellett volna lennie és még csak nem is migráncsok az elkövetők.
Trump: Khan egy nemzeti szégyen, aki elpusztítja Londont
@Eriksson: Na kérem szépen éppen most volt polgármester választás Görlitzben. Ott, ahol a parlamenti választásokon az AfD 38%-t ért el és a mostani választás első fordulójában győzött is a jelöltjük, Sebastian Wippel. Igen ám, de a második fordulóban legyőzte őt a CDU politikusa Octavian Ursu, mellesleg román származású trombitás.
A főpolgármester-előválasztás jelöltjei vitáztak
@Eladott Ország: Az érvekkel van gondom. A többivel meg az ellenzéknek. Ismét előjött az egymás gyalulása. Igen, örülni illenék, minél több értelmes jelölt (Kálmán Olga igen értelmes, lehet, hogy ez a gond egyeseknek vele) induljon az előválasztáson. Sokan ekézik most a DK-t, de kérdem én, miért baj egy újabb és egy még újabb jelölt az előválasztáson? Azt kell sulykolni mindenkinek, mint a nyugati demokráciákban, az előválasztás nyertese mögé mindenki beáll és teljes mellszélességgel támogatja őt. Akkor már nincs kalapból előhúzott titkos jelölt. Akkor már csak egy ellenzéki jelölt van. Amennyiben a pártok részéről a támogatás őszinte, akkor a választó ezt elhiszi és ő is támogatni fogja. Ilyen egyszerű.
Cseh Katalin privatizációs ötlete a legrosszabb, ami egy vasúttal csak történhet « Mérce
@Eriksson: Érdekes, de a V4 országaiban, rajtunk kívül, több társaság is szállítja az utasokat. Na azóta, gyorsabb, olcsóbb és utasbarátabb lett a vasúti, közúti utasszállítás.
Ön szerint akkor az utasbiztonsági okokból hagyja le a csiga a vonatot?
http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/csiganak-oltozot...
Kósa Lajos: ne lehessen bűnözőket kimenteni mentelmi joggal!
@Eriksson: Én emlékszem olyan képviselőre, na nem magyaroroszágira, aki külön kérte, hogy legyen az utolsó helyen. És toronymagasan nyert.
A főpolgármester-előválasztás jelöltjei vitáztak
@Eladott Ország: Rossz példa. A női mivoltukon kívül azért korábban mindkét hölgy képviselő is volt, Anne Hidalgo meg helyettes is volt. Van némi szakmai tapasztalatuk, gyakorlatuk.
Tréköveket hajigált üzletekre egy budapesti férfi Balatonalmádiban
Zéró hírérték. Utána kellene járni, lehet, hogy a budapesti férfi migráncs apukával, anyukával rendelkezik, akkor lenne miről beszélni. Na de így?
Cseh Katalin privatizációs ötlete a legrosszabb, ami egy vasúttal csak történhet « Mérce
A piaci verseny kikényszeríti a jobb menetrendet, a korszerű és elfogadható utazási körülményeket. Ne menjünk messzire. Nézzenek széjjel a V4 országaiban, hatalmas különbség van. Pl. a cseheknél már 3 társaság szállítja az utasokat Ostrava és Prága vonalán. Régebben az országos barátom repülővel járt fel, míg most már csak vonattal. Vagy a lengyeleket nézzük. Már a vicinálisokon is az alacsonypadlós vonatok terjednek el a WiFi már standard szolgáltatás. A most újranyitott egyik vonalon (Legnica-Lubin) a megnyitó ünnepség lett megzavarva, késve nyitották meg, mert a lakosok a pályát lezárták követelve 3 megálló visszaállításást. Sikerrel jártak. Ja, ezen a vicinálison 120 a sebesség, ami nálunk a most felújítandó miskolci vonalon lesz. Tragédia, ami kis hazánkban van..
Teknős-gyilkosság: elfogták a nőt, aki agyonverte az állatkerti teknőst
@advocat: Drága sztrovacsek, kérném nem álltalanosítani. Igen Ózdon is vannak ilyen emeberek. Az Ön logikája szerint a fülöpháziak mindegyike vak komondoros, különösen, hogy az eset után újraválasztották, majd most a lánya lett a polgármester. Meg Izsákon csak agyonverő rendőrök szolgálnak. a sort lehet folytatni. Addig, amíg helikoptereztetni lehet az orvul lelőtt állatot, meg lehetne még sorolni, ott ne számítsunk semmi jóra, az állatok meg még annyira se.
Elfogták a mérai férfit, akit prostituáltakat futtatott Svájcban és Németországban – videó
Más oldalról nézve, nem volt nehéz dolga. Azon a vidéken hatalmas a szegénység, amit nagyon sokan el sem tudnak képzelni.
Kövér: Valaha Moszkvából, most Brüsszelből akarják megmondani nekünk, hogy mi a helyes
Hát igen, Brüsszelhez önként csatlakoztunk és meg is népszavaztuk. Moszkvát meg úgy megkaptuk Teherán/Jalta/Potsdam megegyezés örömére.
Vendégmunkások ezrei húzzák fel a Mol új üzemét Tiszaújvárosban
Szemenszedett hazugság. Nagyrészt magyar cégek épített a butadién üzemet, majd azt követően a műgumigyárat. Hirtelenjében hová lettek ezek a cégek és munkavállalóik?
Pintér: gyors és szakszerű volt a mentés a dunai hajóbaleset után
Akkó mijért kellett a 7 kimentett embert 3 kórházba félórás helykereséssel eljutattni?
Így szórták a pénzt tavaly az NBI-es csapatok – miközben a lakosságot takarékosságra intették
Tegyük szépen hozzá, hogy egy rahedli focistának nevezett delikvens egy másodpercet sem játszott az egész szezonban és havi másfél, két milliót kapott.
TASZ: Nem adott igazat a köztévénél bántalmazott képviselőknek a bíróság, mert nem verték meg őket „eléggé”
Nagyon jó iránymutatást adtak.
Konfliktus esetén nem kígyót, békát kell kiabálni, hanem finoman elküldeni az illetőt a frncba, majd ügyelve arra, hogy testi sérülést ne szenvedjen, szépen feltörölni vele a főutcát, a haja cibálásánál ügyelni kell, hogy ne tépjük ki. A büntetlenség garantált Magyarországon. Igaz, a Magyar Köztársaságban az ilyesmiért megbüntetik, de itt már a jog szintén emigrált.
Negyvennégy év után megint egy előadás betiltásáról suttognak
@papa.49: Peterdi nagy mondása.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.
Szemet vetettek a cégeire? Rászállt a rendőrség az ötödik leggazdagabb magyarra
@Nessy: Így igaz. Ezt gyakorlatilag mindenki látja. Ha valaki járja az országot, akkor a préri közepén látja az évek óta kint hagyott és gyarapodó bálákat.
A kormány beismerte: orosz munkaerő építi Paks2-t
Nagyon érdekes. Milliárdokat költöttek, költöttek? plakátkampányra a bevándorlók ellen, nem vehetik el a magyarok munkáját, meg ez, meg az. A sok egybites 300 forintos budiforradalmár meg szépen tapsikol hozzá. Ugyi Paksot az oroszok, a belgrádi vasutat a kis kínaiak, a tiszaújvárosi poliolt a törökök építik, közben hülyének nézik az országot.