lusta

Még több külföldi munkást engednének be Vargáék
Nem veheted el a magyarok munkáját. No meg hasonló milliárdos baaromságokért ugyan ki a felelős? A magyar gazdaság sz@r állapotára jellemző, hogy a lengyeleknek egy vasukba sem került, de 2 millió ukrán dolgozik náluk.
Publikálás nélkül kapott évekig havi 800 ezer forintot Palkovics László az MTA-tól
Minden hónapban dobálták a lovettát. Az már a képeken is látható, hogy kissé testes, a fiatalság is már a távolba veszett, mindezekből következik, nem volt sem ereje, sem ideje elugrani a repülő lovetta elől. Eltalálták vele, ő meg felvette.
Nem ment el a Fidesz, így nem tárgyaltak a gyermekek otthongondozási díjáról és a letelepedési kötvényről
Ha valaki még nem tudná, ez a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk és személyesen a felcsúti kis tolvaj zsebcézár O1G csalaádbarát politikája.
Kamatostól visszakéri az Orbán-kormány a kölcsönt, ha öt éven belül nem érkezik meg a baba
Tipikus jereváni rádiós hír. Nem Moszkvában, hanem leningrádba, nem autót, hanem kerékpárt, nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. A többi igaz.
Ez történik, ha valaki felveszi az új 10 milliós hitelt, de mégsem jön a baba 5 éven belül
@Eladott Ország: Sajnos ezt mi nem csak tudjuk, de előre is láttuk. Az egybites 300 forintos budiforradalmárok nem veszik észre, hogy bizony ők is fizetik a cehhet. Mindent. A ˝családtámogatá
st˝ is. Volt pofája Nováknak azt mondani, hogy a nemzethy inzultáció során a matyarok kijelentették, hogy nem kérnek a családi pótlék emelésből. Lehetne sorolni, de csak bégetés van a másik oldalon ahelyet, hogy egy szívlapáttal pofán b@sznák az ilyeneket.
Ez történik, ha valaki felveszi az új 10 milliós hitelt, de mégsem jön a baba 5 éven belül
Ha befekteti állampapírba és egyéb portfólióba, akkor kéeresksedelmi kamatokkal együtt is nyer pár millát. Ha még lesz hozzá egy-két gyerek, akkor gyakorlatilag kapott 10 millát ajándékba úgy, hogy visszafizeti kamatostól a 10 millát.
"Embertelen körülmények" között kénytelenek sztrájkolni egy miskolci gyár dolgozói
Diószegi Anita, a kft. kommunikációs vezetője igazán elmondhatná mennyi is a mennyi. Igen kevés. Miskolc nem GYőr, azt mondjuk nagyon régóta tudjuk, de ez nem Németország, ahol igenis kelet és nyugat között vannak különbségek de nem ekkorák.
Orbán Viktor: " A közép-európai szabadságharcosok egy jeles alakját veszítettük el"
A lengyeleknél is megy a nagy megemlékezési hullám. Arról már senki sem beszélt, hogy egy nagyon gyenge miniszterelnök volt. 91 decemberében lett miniszterelnök, de már 92 júniusában a Sejm páros lábbal rügta ki.
Soha nem került ennyibe a nagybevásárlás – méregdrága lett a krumpli
Most megy ezerrel a szöveg, de a jóságos O1G májusban egy zsák kromplit ad majd Bözsi néninek.
Az áfacsalással vádolt Czeglédy Csaba cégének adott igazat az EU bírósága
Hú de rég volt. Aleksander Małachowski mondta, hogy a Sejm óriási hibát követ el, miytán a meghozott törvények végrehajtását nem ellenőrzi, holott ez az egyik alapfeladata. Ez igaz a magyar parlamentre ie. Pont ez a hatalmi ágak szétválasztása. A Parlament nem csak törvényhozó testület, de a törvények végrehajatást is köteles ellenőrizni és ezt a végrehajtási ttörvénnyességet ellenőrizni, számonkérni. Persze mit lehet erre mondani, amikor O1G erre egy boldog karácsonnyal válaszol és az egybites 300 forintos budiiforradalmároknak még tetszik is. Persze majd a kártérítést ők is ugyanúgy perkálják, de közben majd soroszni, migráncsozni meg brüsszelezni fognak. Pedig a gondolkodás nem fáj.
Pompeo Varsóban: az Északi Áramlat-2 veszélyezteti Európa energiabiztonságát
Az orosz, svéd, stb. fegyverek veszélyeztetik az ország védelmét. Csak az amerikai fegyverek biztosítják a teljes körű védelmet.
Orbán is megszólalt az MTA átalakításáról
Nem értem a fanyalgókat. Erre szavazott a nemzethy matyar. Nem látni a tiltakozó tömegeket.
Persze a jelenlegi rendszer nem maradhat fenn, ez mindenki számára világos. A miértre is van logikus válasz. Az Akadémia az 1870-es évektől az ország tudományos életének központja lett. O1G rendszerében nem csak tudományos életre, de még csak TUDÁSRA SINCS SZÜKSÉG.
453 milliót kér a balmazi futballcsapat: ők mennek csődbe, vagy a város
Igaz, egy fecske nem csinál nyarat, de a jövőbe mutató a legtöbb magyar focicsapat számára a balmazi eset.
Orbán veje által telepített lámpákat kell cserélni Hódmezővásárhelyen is
Hét kérem szépen kérném nem nyavalyogni. Ez egy sikeres gazdaságpolitika része. Pörög agazdaság? Pörög, mert állandóan dolgoznak a közvilágításon. Ez ugyanaza a módszer, mint a kátyúzás. Ha egyszer rendesen megcsinálnák az utat, 30-50 évig nem kellene vele foglalkozni. Öszegezve. Így egy rahedli ember állandóan dolgozik, tehát nő a foglalkoztatottság, Érték alapon megy a csere, tehát a GDP-hez is hozzájárulnak. Csak azok a hülyék a Lajtán túl nem értik az illiberális gazdasági módszert.
Dől a pénz családtámogatásra, most akkor elkezdünk szülni?
Mi van azokkal a magyar állampolgárokkal, akik külföldön élnek, dolgoznak, rendelkeznek magyar lakcímmel, de eszük ágába sincs ebben a rabszolgasorsban élni?
Rengeteg pénzt öntenek Orbánék a gyerekvállalókra
@Shikari: Drága sztrovacsek, a népesedéspolitikára van egy apró ténybeli válaszom. Nagy-Britanniában már nem a pakisztáni nők szülik a legtöbb gyereket, hanem a lengyel nők. Ugyanakkor a lengyelek azon siránkoznak, rohamosan fogy a lakosság.
Ezt a pénzt ma adják, de a gyereket fel is kell nevelni és egyből jön a kérdés. Miből? a 99 ezres nettó bérből?
Rengeteg pénzt öntenek Orbánék a gyerekvállalókra
@szaboria1: A dolgozók 43%-a minimálbérre van bejelentve. Látatlanban ki merem jelenteni, hogy ennek a 43%-nak a többsége nő. Ez pedig így csak 22.350 forint. Érdekességként megemlíteném, hogy semelyik kormánynak sincs pénze. Az az adófizetők pénze, amit olyan bőkezűen osztogatnak most. Az egészet átgondolva és utána számolva látható, mennyire megterheli a költségvetést a bejelentett ámokfutás. Ugyanis rövidtávon még lehet mindezt finanszírozni, de hosszútávon, különösen az uniós pénzek elmaradásával, már nem.