lusta

Államtitkár: a felcsúti kisvasút mélyíti a hazaszeretetet
Valaki magyarázza már meg, hogy a flnyes pittyypangban tudja elmélyíteni a hazaszeretetet a felcsúti kisvasút?
Kormányszóvivő: a Sargentini-jelentés politikai indíttatású
Drága barcikai rém, akkó magyarázza má meg ennek a hülye népnek, hogyan lett egy érvénytelen népsavazásból 98-os népakarat?
Bár tartanak a Fidesz hazaárulózásától, végül megszavazza az MSZP a Sargentini-jelentést
Besz@rás. Attól függ a véleményük, aminek hangot is adnának, mit szól majd hozzá a lakájmédia és személyesen maga a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár.
Mégis kit is képviselnek ezek szerint?
Magyarország világelső a vastagbélrák előfordulásában
@tulipan: Fájdalomcsillapítóra semmi szükség. 3 napos gyomortisztító kúra, diéta és a végén sok gyomortisztító folyadék. A végbélen keresztül jól síkosított kamera és levegőbefúvással tágították az utat. Ettől szinte állandó szellentése volt az embernek. Szóval semmit sem találtak és se nem fájdalmas, se nem bonyolult vizsgálat. Ellenben korszeű eszökök és értékelő orvosok szükségeltetnek.. Na szerintem itt mindenből hiány van. Nejem mondta is,mert a vizsgálat végén adtak egy ideillő felirattal ellátott bögrét is, hogy valahogy ebből a bögréből nem biztos hogy jó léesz a tea. Vgy le kell takarni a szöveget.
Magyarország világelső a vastagbélrák előfordulásában
Én már olyan 4 éve átestem a vizsgálaton. Persze nem itthon. Egy járási kórházban. Ez itt a lényeg. A majd most induló programban csak a haverok vehetnek részt. Szerintem. Remélem nem így lesz.
Drámai helyzet az ajkai kórházban: az intenzív osztály minden ápolója felmondott
@Shikari: Drága sztovacsek óriási hazugságokat nyomat. A választási rendszernek köszönheti, hogy a választók egyharmados szavazata kétharmadhoz juttatja őket.
Ezt a rendszert nem hogy nem oldották meg, de még csak elképzelésük sincs a megoldásról, mert a 10 parancsolat nem oldja meg az egészségügy gondjait, bajait.
Matolcsy szerint eljött Közép-Európa és a V4-országok ideje
@RonaGyuri: Szakértsük akkor meg egy kicsit. Dübörög a magyar gazdaság. Pont. Ehhez a dübörgéshez és a jövőbeni dübörgéshez mennyivel járul hozzá az újonnan létrehozott nemzethy matyar milliárdosok rétege?
Matolcsy szerint eljött Közép-Európa és a V4-országok ideje
@RonaGyuri: Nézd hogy dübörgünk, mondja a kisegér z elefántnak a hídon átmenvén.
Tizenötezer embert segít a Sajón épített pontonhíd
@kakambuki: A válasz nagyon egyszerű. Hiába aszfaltozták le az út mindkét oldalát és egyenlítették ki a bukkanókat, a körömi oldal nagyon meredek. A Sajó jobb partja, ahol a busz is látható egyhén emelkedő az út. A bal part a meredek.
Tizenötezer embert segít a Sajón épített pontonhíd
Ellenben még véletlenül sincs kitáblázva a lehetőség. Persze megértem, mert a körömi út tükrözi a magyar valóságot, ami köszönő viszonyban sincs a nemzethy matyar valósággal.
Weber: Orbán pártja "semmilyen engedményt" nem fog kapni
@Commenter: Nem konyec, mert a hazai duma és cselekedet teljesen más, mint az uniós. Odakint a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár zöld-párti politikus. Füvel -fával összeáll, összehord hetet-havat, eget-földet megígér és annyi. A néppárti politikusok megnyugszanak, majd hazamennek. Egy fél év múlva megdöbbennek, hogy nem erről volt szó. A kis G.O.V-nk meg röhög a markába.
Három hónappal meghosszabbította a bíróság Czeglédy Csaba letartóztatását
@papa.49: Nem lesz. Mindent az adófizetők pénzéből fognak kártérítés címén kifizetni.
Egy főnővér búcsúja - "Még van gerincem. És nem szeretném megtörni..."
Minden az elejétől kezdődik. Ma, amikor az egész rendszert akarják átalakítani a bukott csempekereskedő szája íze szerint, biológia, fizika kémia mellőzésével, kérném nem csodálkozni.
Devizahitel: Bíró Icát kidobják a házából
˝Megfontoltan döntöttem, tisztességesen fizettem a törlesztőrészletet, ami egyik napról a másikra a duplájára nőtt. Vállalhatatlanul magas lett, nem tudtam fizetni.˝
1. Nincs ezzel egyedül.
2. Mikor is emelkedett duplájára a törlesztőrészlet, ami már azóta háromszoros?
3. Nem hagynak a fijjugg senkit sem az út szélén.
Hatályba lépett a bevándorlási különadó
Na akkor most az arRogács Tóni mélyen nyúlhat a zsebünkbe.
Na, vajon ki járt el helyesen a miskolci buszról leszállíttatott család ügyében?
@papa.49: Hála az éber buszsofőrnek, időben közbelépett. Már éppen a szalonnasütéshez készülődtek, de gyorsan és határozottan reagált.
Felszólították a Kétfarkút, hogy állítsák vissza a felcsúti kátyúkat
Semmi újdonság nincs benne. mindezt, az eredeti állapot helyreállítását már ezer éve megírta Nagy Bandó a Kocka utca 8 számú szösszenetében.
Nem engedték be a menekülteknek ételt szállító Iványi Gábort
Tisztelt keresztény lelkületű hívek! Kéretik elolvasni, nem szelektíven, II. János Pál és Ferenc pápák ezirányú hitvallásait.
A Kétfarkú dupla bizonyítékot hoz rá, milyen idióta a magyar bürökrácia
A KÉPVISELŐT CSAK AZÉRT JELENTETTÉK FEL, MERT SAJÁT PÉNZÉN FEL MERTE ÚJÍTANI A JÁTSZÓTERET!!!
Magyar gazdák: Az őrült profitéhség miatt áron alul vásárolják fel az almát
Most persze föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk mélyen hallgat. Jakab is eltolja magától a felelősséget, de pofázni azt tud, mert azt -Moldova szerint- fekve is lehet.
Elemző: az ellenzék gyenge tematizációs kísérlete volt a rendkívüli ülés
Ugyaezen a napon a lengyel parlamenti bizottság ülésezett, ahol kőkemény csatában a rövidesen induló őszi parlamenti időszakra egy törvénytervezetet készítenek elő.
Lehet az ellenzéket szidni joggal, vagy jogtalanul, de itt a nemzethy matyarok pofázásán kívül semmi sem történik. Nem kell csodálkozni, mint ahogy Moldova mondta, pofázni könnyű, mert fekve is lehet.
Nem fizette vissza a 306 milliós támogatást az Összefogás Párt
Nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább menni.
Mégis mire számított valaki, amikor a 2014-s választási pénzekkel SEM számoltak el.
Megverték a szíriai-kanadai előadót a Szigeten
@Pálinkás Pál: Drága sztrovacsek, tudom Önnek egy Carlos Santana semmit nem jlenet, mint Cinka Panni, vagy Dankó Pista sem, de dr Orsós Zsuzsannáról hallott már?
Megverték a szíriai-kanadai előadót a Szigeten
@Pálinkás Pál: Drága sztrovacsek, mondanak Önnek ezek a nevek valamit: sir Charles Spencer Chaplin, Pege Aladár, sir Michael Caine, aki mellesleg Maurice Joseph Micklewhite névvel született? Mit szól Zlatan Ibrahimovićhoz? Tudta mellesleg, hogy Софья Васильевна Ковалевская, Sofia Kovalevskaja volt Skandináviában az első nő professzri titulussal? Mit szól Rita Hayworthhoz, vagy esetleg a mi Bihari Jánosunkhoz? A sor naaaagyon hosszú.
Megverték a szíriai-kanadai előadót a Szigeten
@Pálinkás Pál: Drága sztrovacsek, függetlenül attól, hogy valóban úgy volt ahogy leírták, vagy sem, Ön szerint nagyon utálni kell a cigányokat és ott verni őket, ahol csak lehet. Csak gratulálni tudok az Ön felfogásához. Ellenben nem kívánom Önnek, hogy csak úgy megverjék, mert tett a családja évszázdok óta róla.