lusta

Zorán beszólt a kéregetőknek: „Eszembe nem jutna állami támogatást kérni”
Nagy megérzésem volt, amikor naaaagyon megszerettem Zoránt. Igaz, már nem emlékszem mikor is volt, csak annyira, hogy régen volt. A nagy művész, az mindig is nagy művész.
"A migráció nem alapvető emberi jog" – Szijjártó szerint senkinek sincs joga hozzá, hogy "árkon bokron át odamegy", ahova akar
Migráció nem alapvető jog. Mi is az a migráció? Elhagyja lakóhelyét és máshová megy. ma a XXI. században a globalizáció tény. Mi meg Werbőczy Tripartitumjához térüünk vissza.
"Amíg Soros emberei ülnek a bizottságban, fennáll a nemzetbiztonsági kockázat" – a Fidesz nem vesz részt a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén
Ebből következik, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatok trehány munkát végeznek, mert az átviklágításuk után semmit sem találtak. Kirúgni öket is.
Magyarázkodnia kellett Vágó Gábornak, amiért Gyurcsányt részegnek nevezte
Egy nagyobb társaság gyűlt össze erre a megbeszélésre. Ebből a társaságból EGYEDÜLVágó állította, hogy Gyurcsányék részegek voltak. Hétfőn bocsánatot kért, mert ő az ittaságot nem az alkohol miatt mondta. Hétfőn ismételten EGYEDÜL Vágó állította, hogy Gyurcsányék nem voltak részegek és BOCSÁNATOT kért.
Közbe Béla333 számára ezeket az apró tényeket úgy látszik nem mondták és ő nyomja a mantrát.
A nigériai herceg Csengeren
Ebben csak az a gond, hogy Kupak Lala huszár, Bróker Lajcsiként leht hülye, de ő egy tárca és ész nélküli miniszter.
Orbán Viktor: Magyarország fejlődik, ezt még a vak is látja
@Shikari: A román, Ugyanis az valóban szárnyal a maga több, mint 7%-s növekedésével.
Orbán Viktor: Magyarország fejlődik, ezt még a vak is látja
@Shikari: Például az is tény, hogy egy még messze nem működő gyárat avat, mert a nyakán a választások. Ha ez siker, akkor Önnek gratulálok. Egyébként Hernádi biztosított mindenkit, hogy ez a gyár már gűzerővel fog termelni februárban. A két év eltelt és még sehol semmi. Ez az élet minden területén ugyanígy működik. A nagy csinnadratta és mögötte semmi. Mellesleg egy olasz cég volt a generálkivitelező, ez már egy cumi, és a három nagy alvállakozó egy olasz, egy lengyel és egy román cég volt, de egy rahedli ukrán vendégmunkás tevékenysége mellett. Ugyi nem vehetik el ezek az idegenek a magyarok munkáját. Hány milliárd ment arra el? Valóban a vak is láthatja mekkora hazugságokra épül ez a hazug rendszer.
Piás p.cs
Valamivel csak kellett indokolni a megegyezés hiányát.
Orbán: több ok miatt is szeretjük a Molt
@RonaGyuri, @Eladott Ország: Erről a beruházásról nem árt tudni, hogy a 49/51% tulajdoni arányban a japcsik (JSR) adják a lovettát, nem a MOL. Az ilyen arány előrevetíti a jövőt is. Az összes ilyen jellegű tulajdonnál egy pár év után a külföldi cég (osztrák, holland, stb., most majd a japán) kivásárolja a részét és az övé lesz az egész. Itt az elhúzódó beruházás az olasz generál kivitelező csapnivalósága miatt van. Ettől függetlenül a cikkben is melített butadién üzem átadásakor (november) az üzem már csaknem 1005-os teljesítménynél tartott a beüzemelés során. Itt meg a nagy semmi. Tévedtem, nem a nagy semmi, hanem jönnek a választások.
Orbán: több ok miatt is szeretjük a Molt
Megint egy félkész üzemet ad át a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár.
Az egy szép álom, hogy ősszel beindul a próbaüzem. Egyébként annakidején Hernádi az ATV műsorában megesküdött, hogy tavaly őszre a gyár kész lesz. Hát nem lett kész. Személy szerint én 4 évre tippeltem, a főnököm 3,5 évre a 2 helyett.
A lényeg a nparasztvakítás.
Szijjártó: hangfelvétel van arról, hogy "a Soros-hálózat európai kormányokat akar egymásnak ugrasztani"
A nlmet, de akár az angol sajtó is már réges rég ráugrott volna minderre. Ezzel a ˝hírrel˝ el lehet húzni megint csak az időt a választásokig. A birkáknak elég is lesz.
Hiszen ezek csalnak! - Magyar Nemzet
Jött a nagy felismerés.
Tulajdonképpen most minden ajánlóívet elő kellene szedni és leellenőrizni. Nagyon érdekes dolgozkat találnának. A legérdekesebb pont az lenne, hogy a minipártok, hirtelen feltűnt pártok, ajánló ívei a Soros-bérenc föld -trafik tolvaj ártunk ajánlóíveivel egyeznek meg. Tisztelt troll, véletlenek nincsennek. Fel lehet tenni a kérdést. Ki is csal?
Nem született megállapodás a baloldali pártok egyeztetésén – Szél szerint balról nem lehet leváltani az Orbán-kormányt, hétfőn tárgyal Vonával
@peterkelemen: Ezt Moldova nagyon érzékletesen leírta.
Mindenki tudja, hogy egyesek a medencébe pisálnak, de ezek mindezt az ugródeszkáról teszik.
Nem született megállapodás a baloldali pártok egyeztetésén – Szél szerint balról nem lehet leváltani az Orbán-kormányt, hétfőn tárgyal Vonával
A matematika redkívül kegyetlen. Szél azt mond, amit akar. Ellenben mondjuk összeszed Gémesivel 11%-t, amit nem szed össze, de legyen Bélusnak is karácsony, ha már a kinti idő ilyen. Mit lehet 11%-l kezdeni? A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunkat és qurmányunkat nem fogja tudni leváltani. Akkor mi is a cél?
"Ez egy Bróker Marcsi 2. történetre emlékeztető sztori" – Kósa Lajos feljelentést tesz az örökségügyben
@Shikari: Drága sztrovacsek, ezt Ön állítja, ellenben a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagja rendszeresen verik a feleségüket és bizony egyre többükről bírósági ítélet is van. Megsúgom Önnek, l.a ios rendeszeresen el van kalapálva, de van az a pénz, ami miatt hallgat.
Böjte atya nagyon odacsapott migránsügyben! Na ezt kapják ki!
@csipetke: Jobban is működhetett volna, de az akkori ellenzék miután puccsal sem tudta megdönteni a kormányt mindent elkövetett az ország romba döntésért. Minél rosszabb, annál jobb nekünk, volt a jelszavuk.
Orbán Viktor azt üzente...
Tibi atya Böjte atyával szemben egy fiktív pap, de a most felvetettek agyáltalán nem fiktív problémák, hanem a színtiszta magyar valóság.
Elek István: Meglehet az ellenzéki kétharmad
@Clavigo: Miért? Csak el kell menni. Meg kell fogadni Tibi atya tanácsát.
˝Tudom, hogy nehéz, tudom, hogy undorodsz tőle, de április 8-án, ha a temetésedet kell elnapolni, akkor is vonszold magad a szavazóurnához! Mutasd meg, hogy rossz tanuló voltál, te félreértetted '48-at, és szerinted az őseink a demokráciáért hullatták a vérüket! Azért, hogy a választások után senkinek ne kelljen a véleménye miatt megtorlástól rettegnie, hogy a kastélyok ne járjanak senkinek alanyi jogon, és hogy a nemzet lábán ne mások álljanak!
Ők meghaltak ezért, neked csak egy délutáni program erejéig kell kiszakadnod a kanapéból! Nem teheted meg, hogy nem mész szavazni. Dicsértessék!˝
https://tibiatya.blogstar.hu/2018/03/16/orban...
A kis Szijjártó Péter (képünkön) 1995-ben fogta magát, és jelentkezett a Soros Alapítvány pályázatára
Van ebben a föld-trafik értban és qurmányban valaki aki nem Soros György pénzén tanult és képezte magát?
Böjte atya nagyon odacsapott migránsügyben! Na ezt kapják ki!
@szettevette: Drága sztrovacsek, nem vette észre, hogy nem csak anyagi javak léteznek? Böjte atyát úgy látom nem értii.
Deutsch: a választás tétje az, hogy magyar ország maradunk-e
˝Elkészült a kétsoros kerítésrendszer második kerítése a magyar-szerb határ teljes, 155 kilométeres hosszán - írja az MTI.˝
Mindez ugyi eddig 140 milliárd forntba került, ami olyan 900 millió kilométerenként.Januártól, jönnek a választások beindult a nagy béremelési láz.
Folytatódnak a béremelések: már félmillió felett keres egy egyetemi tanár. Ez nem más, mint a kerítés kilométere 1800 egyetemi tanár bérére lenne elegendő. Nézzük akkor egy kicsit másképp. Az egészségügyben is béremelésre kerül sor. ˝Balog Zoltán elmondta, a mostani döntés 80 ezer szakdolgozót érint, költségvetési vonzata 19 milliárd forint.˝ Ez kb. 21 km kerítés.
Busszal karambolozott Berki Krisztián és kedvese
Mondjuk elég sokat írogatok, de árulja már el nekem valaki, ki ez a Berki? Én eleddig egy világbajnok Berkit ismerek, igaz nem személyesen, azon kívül van egy pár Berki ismerősöm, de erről a fazonról még semmi érdemlegeset nem hallottam.
Böjte atya nagyon odacsapott migránsügyben! Na ezt kapják ki!
Majd jönnek a nemzethy kereszt(y)én(y)ek és jól helyre teszik Böjte atyát.
Simicska borítja a bilit?.....Ez az ATOM-BOMBA? (Csak erős idegzetűeknek)
@tudode: Karácsony már most pedzegette mindezt, mikor mondta, hogy a tákolmányra nem, de az Alkotmányra már felesküszik, ha megnyerik a választást.
Mintha szalmaszál lenne, úgy roppantotta ketté a viharos szél a beton póznát
Sajnos ilyenek ezeknek az áttört gerincű oszlopoknak a negatív tulajdonságai. A pörgetett oszlopoknál ez nem jelenik meg és naaagyon hosszú élettartamú, biztonságos, ámbár drágább. Persze itt a példa, mi is a drága?
Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét!
Lehet rugózni azon, hogy kell hagyma, vagy nem kell, esetleg vörösbor. Na de ez a muksó élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár.