lusta

Fidesz: a szocialisták pusztítása után van mit beavatkozni az egészségügybe
Kérném nem idegeskedni. Sajnos igazuk van. Álljon itt az a tény, hogy a választópolgárog kissé több, mint fele támogatja őket. A választópolgárok nagy része szeret kórházi fertőzésben elhunyni, ha az fideszes kormánytól van. A választópolgárok nagy része szereti a hosszú várólistákat. A választópolgárok nagy része szeret háziorvos nélkül élni. A sort lehet folytatni, mert a választópolgárok nagy része szeret hülye lenni.
Tilos keresztet viselniük a norvég légitársaság munkatársainak
Akkor lassan ismétlem, hogy még az olyan durbincs félék is megértsék, a vallási motívumokat ábrázoló nyakláncok és ékszerek is tiltólistára kerültek. Mindennemű vallási motívumok.
Ez lehet az évszázad második legrosszabb magyar üzlete
@csipetke: Mennyi a nulla? Az bizony csak egy nagy nulla, semmi. A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk is épp egy kis semmivel, egy nullával írta el a végösszeget.
Szijjártó szerint a svéd miniszterelnök Magyarországra is rá akarja kényszeríteni az illegális bevándorlókat
@csipetke: Ja kérem, Tiszaújvárosban 3 ezer muzulmán migráncsnak már épül a konténerváros saját étteremmel, orvosi ellátással, Kecskeméten a migráncsszálló épül jelenleg. Van még kérdés?
Ez lehet az évszázad második legrosszabb magyar üzlete
@verőce21: Mindeközben a keceli tanyasinak építik a 160-nal száguldó vasút pályáját, addig az egybites 300 forintos budiforradalmárnak fel sem tűnik, hogy a miskolci vonalat épp most újítják fel 120-ra.
Ez lehet az évszázad második legrosszabb magyar üzlete
Hadházy Ákos a korrupcióinfón már bemutatta a nagy átverét. A lényeg, a kis kínaiak a tibeti vasútjukat, de úgy általában a vasútjaikat jóval olcsóbban építik, mint itt az alföldi vasutat,
Sok ellentmondás van a falusi csok listán
@Eladott Ország: Kérném most figyelni. Erre az vol a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk válasza, hogy csak TISZTESSÉGES MAGYAR CSALÁDOKNAK jár a csok.
Először szólalt meg Orbán magánrepüléseiről Csányi Sándor
@Commenter: Rüvidesen kijutunk. Ez már biztos. Az EB-re az UEFA már ez ügyben tervezi a 120 csapatos részvételt, míg a VB-re a FIFA a 240-est.
A vak is láthatja, tuti a kijutásunk.
Egészségügyi állapota miatt elhalasztották M. Richárd tárgyalását
@advocat: Jól írták a firkászok. Az ő egészségével nincs semmi gond, de az egészségüggyel van baj. Még nem találtak megfelelőp betegséget, hogy egyből felmentsék és @papa.49 írta, várja már őt az állami kitüntetés.
A tanulást ajánlotta a romáknak kitörési lehetőségként az oktatási államtitkár
@Shikari: Az az érdekes az Ön érvelésében, hogy hasonló közvéleménykutatást más országogban is végez(n)tek és azokban bizony nem volt az Ön által is hangoztatott elutasítás, ergo ezeket a nemzeteket egészségtelen emberek tömege alkotja. Csak a nemzethy matyar az egészésges.
A tanulást ajánlotta a romáknak kitörési lehetőségként az oktatási államtitkár
Akkor a minisztérium igazán adhatna egy kicsi segítséget is. Pl. megkérdezhetnék a Béres Ferenc Általános Iskola pedagógusait is erről. Nagyon sok jó tanáccsal tudnák az álomtitkár urat segíteni.
Háromszáz rendőrjárőr hiányzik Budapestről
@colibri: Közben a török vendégmunkások tömege fog érkezni az országba. Természetesen a gaz multik hozzák be őket és a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk sajnálkozva széttárja karját, hogy biza semmit sem tudnak ez ügyben csinálni.
Tiltakoznak a kormánydöntések ellen, lemondott három tudós a szegedi lézerközpontnál
Ezek a németek semmit sem értenek és ami rosszabb, még tanulni sem akarnak. Képtelenek felfogni, hogy ez a kezdet, rövidesen Pénztáros Lölő a haza géniusza lesz ott az Atyaisten. Kinek kellenek ilyen tudósok? Tudósok ezek egyáltalán?
Háromszáz rendőrjárőr hiányzik Budapestről
Ez gyakorlatilag nem probléma. Az ország legnagyobb gondja a migráncsok.
Rogán: a veszély állandósulni fog, ha az EP-választás után továbbra is a baloldal akarata érvényesül
@Commenter: A migráncsok tulajdonképpen két csoportra oszthatók.
1. Az emberkereskedőknek fizetnek és ezért üldözendők.
2. A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak fizet és ezért ők üdvözendők.
Rogán: a veszély állandósulni fog, ha az EP-választás után továbbra is a baloldal akarata érvényesül
@Commenter: Az még csak hagyján, de a pereputty is jött ám, de az ingyen és így lett egy 25 ezer fős kisvárosnyi migráncs beengedve.
Az ukrán nagykövet szerint Kelemen Hunort már korábban kitiltották Ukrajnából
Fussunk neki még egyszer.
Román diplomata útlevéllel nem léphetett be Ukrajnába. Ezért a magyar külügy tiltakozik. Nem a román külügynek kellene először utána néznie az intézkedés jogosságát illetőleg?
Rogán: a veszély állandósulni fog, ha az EP-választás után továbbra is a baloldal akarata érvényesül
A Lajtán túl élőket nem érdekli a migráncs összeurópai téma. Őket a megélhetésük, nem úgy, mint itthon, a napi megélhetésük, hanem kicsit tovább is gondolkodnak, a gyerekeik jövője, a valóban magas lakhatási költség és még lehetne sorolni. Sőt még Soros sem érdekli őket. Az már igen, hogy kőkeményen adóznak és a befizetett pénzük egy része egy uniós banán nélküli banánországban nyomtalanul eltűnik és senki sem tud ellene semmit sem tenni. Na ez inkább érdekli őket, mint a migráncsok, akik náluk mindig is voltak.
Itt a nap képe!Zsákból mértek ma a rendőrök a 4 -es főúton
Ha valaki meglát egy ilyen rejtett eszközt, felveszi és elviszi. Ha rászólnak, majd azt mondja, hogy az út mellett találta és a gazdája nem volt mellette és be akarta vinni a rendőrségre.
Van esélye a magyar paprikának az olcsó kínaival szemben?
A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk mindenkit, aki nem NER kompabilitis, tönkre tesz. Országos barátom a Vajdaságból nagyon finom őrölt paprikát hozott nekem. Ott még a NER keze nem nagyon matat, bár próbálkozik.