lusta

Döntöttek: Egységes társadalombiztosítási járulékot vezetnek be
Apró kérdés. Az eü kassza most akkor fel lesz töltve,mert a most állampolgárságot kapó 1 millió külhoni magyar is befizeti ugye a 7700 forintot.?
Kizárja a kormány az egészségügyi ellátásból a fizetésképtelen betegeket
Apró kérdés. Az eü kassza most akkor fel lesz töltve,mert a most állampolgárságot kapó 1 millió külhoni magyar is befizeti ugye a 7700 forintot.?
Döntöttek: Egységes társadalombiztosítási járulékot vezetnek be
A delikvens a boltban megeszik egy csokit. Ezért a zserrnyákok beviszik az előzetesbe. Na ott már jár az ingyenes orvosi ellátás.
Kisnyugdíjasunk bilit borít: összefogásra képtelen országban élek!
@KisGenyo2: Az említett országok egy kissé más helyzetűek. Szíriában például a klímaváltozás miatt gyakorlatilag a tizedére csökkent a mezőgazdaságilag művelhető terület. Az emberek a városokba mentek, ott meg nem volt munka. A kör bezárult. Ilyenkor előkerülnek a radikálisok.
Pornófesztiválokra szervezhetett lányokat a kormány legújabb reklámarca
@Csizmás Kond: Ez nyelvtani kérdése hanem jogi kérdés.
A járulék olyan valami, amiután a befizetőnek valami jár. A mikéntjén és a hogyanján lehet vitatkozni,de jár. Tudom, járni jár, de nem jut. Ellenben az adó egy olyan valami, amiután a befizetőnek semmi beleszólása nincs a pénz kezelésének mikkéntjénről és a hogyanjáról. Ezért is ravaszul adóként kerül a tb és az eü ˝járulék˝ beszedésre.
Nem emelkednek az árak az idei karácsonyi halszezonban
Külföldön meg akcióznak az eladók. Ilyen-olyan módon próbálják magukhoz csalogatni a vevőt. Már 650 forintos kilónkénti áron is kénálják. A halfilé kilója 1800 forint. Most fogom a füstölt pontyot megrendelni. Isteni!
Orbán: a magyar csak nemzeti és keresztény lehet
@Nyírfa: Még az sem. A szocializmust is csak építgettük, úgy magyarosan.
Óriásbotrány van készülőben! Hadházy fűti Karácsony agyát, van egy ötlete.....
Rossz ötlet.
A Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár mindent meg fog ígérni. Azépítkezés elkezdődik és hopp, egy salátatörvénybe berakják a kultúra szájzárát. Innentől pedig nincs visszaőt. Ha harc, legyen harc, ne pedig mismásilás.
Bakondi és a köztévé szerint már fenyegetik is az országunkat a migránsok
Őszintén. Milyen jól megtudnak egyesek élni a nemlétező migráncsokból? Ez a lényeg.
Egy "nulla százalékos párt" miatt akadályozná az ellenzéki összefogást a Fidesz
Fussunk neki még egyszer és tegyük érthetőbbé a rendszer lényegét. A Párbeszédre mondják, hogy nulla százalékos párt. Akkor hogy is van, hogy a budapesti főpolgármester a Párbeszéd képviselője? Igen, az ellenzék közös jelöltje volt úgy, hogy előtte egy előválasztáson megmérette magát és győzött. Valami ilyesmiről a hírös KDNP-ről és jelöltjeiről semmit sem hallottam. Azt viszont igen, hogy képviselői jelölteket nem a párt, nem a nem létező párttagok, hanem személyesen a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár választotta ki.
Kocsis Máté: az állam nem támogathat bűncselekményeket eltussoló színházakat
@kereső: A honvédségnél és a rendőrségnél történt esetek után megszüntetik a rendőrség és a honvédség támogatását? Akkor ki fog itt ránk vigyázni?
Egy "nulla százalékos párt" miatt akadályozná az ellenzéki összefogást a Fidesz
@RonaGyuri: Hát ez így nem áll meg. Itt mindenki a nulla százalékos pártról beszél, a KDNP, hosszú évek óta írom, a közvéleménykukázások eredményeire hivatkozva, mínusz 5 százalékos támogatottságú, tehát nem nulla.
Kizárt, hogy 22 évesen valaki alkalmas legyen államtitkárnak a volt miniszter szerint
Mindeki rosszul látja.
A hölgyemény fidelitaszos vezető lett és az ifjú híveknek kell eghy életpálya modell. Legyen fiatal, a tudás, a hozzáértés, a gyakorlat, a atapasztalat nem számít. Csak a hűség, ami elnyeri, jó ilyen-olyan zsíros állas formájában, a méltó jutalmat.
A népnek erős honvédség kell – már a honvédelmi miniszter szerint
˝Magyarországnak, a népnek szüksége van egy erős, ütőképes honvédségre, amely biztosítani tudja az ország biztonságát˝ Az a nay igazság, hogy mindezzel tökéletesen azonosulni tudok. Igaza van. Ellenben a mondatban benne van egy súlyos állítás. 10 éve van hatalmon a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk és nincs egy erős, ütőképes honvédségünk. Ne jöjjenek megint azzal, hogy Gyurcsány a hibás, meg Soros..
Akinek nincs állása, se pénze, azt kilökik az állami egészségügyből
Már most szólok.
Kis hazánkban az amerikai rendszerfog meghonosodni. Ez is egy indok volt az Obama medicare rendszerének bevezetésért. Meg fog nőni a bűnözés. Már az előzetesben is jár a teljeskörű egészségügyi ellátás. Ingyen és bérmentve!
Két-háromszoros fizetésemelést kaphatnak az állami csúcsvezetők januártól
@Aki Én: Nem sokkot, hanem egy kis trollpénzt, hogy továbbra is ezerrel szidják az ellenzéket.
Egymilliót keres Kálmán Olga – főnöke tette közzé az adatokat
1. Miértbaj az, ha egy közpénzből finanszírozott vezető a maga mellé választott segítőinek a fizetését nyilvánosságra hozza?
2. Miértbaj az, ha az így fizetett munkatárs munkakörét, beosztását felelősségi körét nyilvánosságra hozzák?
3. Nem ez lenne a normális?
Ha mindez nem elfogadható az emberke számára, akkor meg ne vállalja el.
Megint megbukott a magyar oktatás a PISA-teszten
A PISA tesztből is világosan látszik, hogy Gyurcsány a hibás, meg a Soros által finanszírozott migráncs támogató szervezetek.
Elfogatóparancsot adtak ki Orbán egyik miniszterének volt férje ellen
@grincss: Valahogy nem büszkélkednek vele, de ez a muksó volt, ha tévedek, javítson ki valaki, a vizes VB gazdasági igazghatója is.
Az anyuka csak a kifizető hely.
Megrázó felvétel: így ütöttek el egy nénit a zebrán Vác belvárosában
Ezt nem értem. A látottakból az következik, hogy az gyalogosoknak zöld, az autósoknak piros lámpavolt. Fokozza a helyzetet, hogy a zebra előtt a mellette lévő sávban megállt az autó. Ez már nem figyelmetlenség.
Felállt a DK karácsonyfája a XV. kerületben - úgy néz ki, mint egy lelakott tyúkól
Na jó, akkor most mit is kezdjek a sajátommal, mert nekünk egy hasonló van kicsiben. A feleségem választotta, mert nagyon tetszett neki. Mielőtt el kezdenének itt az egybites 300 forintos budiforradalmárok rugózni, nem Nyugat-Európában élünk, hanem itt Közép-Kelet Európában.
Egymilliót keres Kálmán Olga – főnöke tette közzé az adatokat
@RonaGyuri: Mindjárt jönnek az egybites 300 forintos budiforradalmárok és gondolkodás nélkül, mondjuk ez nekik nem nehéz, fogják szajkózni a napiparancsban kiadottakat. Közben a mai napig nem tudjuk, hogy az egyszerű kis állam ma egy rahedli ingyenélőt tart el, mert az adatok 1000évre titkosítva lettek.