Hat ellenőrt nevezett Az Év Jegyellenőre versenyén a BKK, szakmai szempontok, például teljesítménymutatók alapján. A hat jelölt közül interneten lehetett szavazni a legszimpatikusabbra.

A csütörtöki díjátadón kiderült: a szavazatok alapján a 27 éve jegyellenőrként dolgozó Dankó Ilona lett nyere el a 2016-os év legjobb ellenőre címet.

Kiderült, a felhasználók egy hét alatt több mint 365 ezerszer tekintették meg, és a videót a megadott határidőig. A legtöbb szavazatot – összesen 1710-et – Dankó Ilona kapta.

A BKK az év ellenőrét 250 ezer forinttal, a további öt jelöltet pedig 50-50 ezer forinttal jutalmazta. A díjat Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója adta át.

Dabóczi szerint valóban nehéz az ellenőri munka, ám fontos, hogy szép oldala is ennek a feladatnak. Kiemelte: a lelkiismeretesen dolgozó ellenőrök miatt lesz kulturált és hatékony a közösségi közlekedés.

(444)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És mégis hogy mérik a teljesítménymutatót? Legtöbb kiszabott bírság? Mikor megállít az ellenőr, hogy szar a jegyed, majd megbüntet közben beismeri, hogy ez nem a te hibád hanem a jegyérvényesítő berendezésé, de azért még megbüntet..
who wants to live forever
Már nincs is olyan, hogy BKV ellenőr.
Ezt a témát átvette a BKK, a vízfej, a fidesz kifizetőhely, csak ők nem Nokiás, hanem Samsungos dobozban osztják a lét.

Ő egy nő... volt, amíg meg nem ütötték sokan sokszor.
Előszór a haja esett le, aztán az egyéb testrészei.

ketrecharc.hu/galeria/kepek/img_8_Szemseruees.jpg

Megdolgozott a pénzéért.
A szuper teljesítményének köszönhetően, 3, azaz három forinttal többet vihet haza havonta, mint a kollégái, akik semmit nem csinálnak.

Én egy dallal szeretnék kedveskedni a hősnőnek:

www.youtube.com/watch?v=KolfEhV-KiA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.