Ne ijedjen meg a nyájas olvasó, nem az van, hogy e kies hazában, ami mindig jól el volt látva minden földi jóval, így nácoid érzelmű magyarokkal is, mindannyian belátták, hogy eddig vallott nézetük ez-ügyben felülvizsgálatra szorul, és áttértek másokat “emberré”. Nem. Annyi történt csupán, hogy -…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ígéret földje lettünk

Az egyik állampolgárságot kapott, a másik ide akar költözni

Mottó:
Sajnos nem találtam meg,
hogy kell írni rovásírással:
Állítsátok meg a zsidókat!

Sajtó értesülések szerint: „Nick Griffin, a szélsőjobboldali British National Party (BNP) volt vezetője elmondta, hogy hat hónapon belül Magyarországra költözik.”. A derék angol abból az alkalomból tartózkodik hazánkban, hogy részt-vett „az Identitárius Egyetemisták Szövetsége által rendezett Stop Operation Soros! konferencián ”
A beszámolók szerint: „Griffin és egy sor másik európai szélsőjobbos szervezet vezetője arról tanácskoztak, hogy milyen károkat okoz a kontinensnek Soros György befolyása.”
Ja a „tanácskozásnak” a Magyarok Világszövetsége tulajdonában lévő Magyarok Háza adott helyet! =))
RonaGyuri
ami pedig az állampoégársági blődéit illeti:

Egyházi unortodoxia

Már nem csak migráncs-ügyben megyünk szembe Őszentségével

naná, hogy a dagadt törpe isteni elrendeltetése volt a kísérő témája annak a derék szerzetesnek, aki most tette le ünnepélyesen a magyarsági esküt. A párt központi napilapja arról nem tett említést, hogy ki fizette ki helyette az ilyen honosításokhoz manapság szükséges 300ezer EUR-t. Bár a „HENRI BOULAD: MAGYARORSZÁGNAK FONTOS SZEREPE LESZ A VILÁG MEGVÁLTOZTATÁSÁBA” című irkodmány arra enged következtetni, hogy némi propaganda dumával fizetett: „a küzdelemben Magyarország Dávid és Európa Góliát, mégis hinni kell abban, hogy Istennel képesek vagyunk megváltoztatni a világot”.
Az meg már csak úgy érdekesség, hogy „Henri Boulad Átistenülés a mindennapokban címmel megtartott előadásában” a katolikus egyház már-már Bayeri jelzőkkel való fikázására kerített sort! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.