Gyurcsány Ferenc ismét nekirohant Botka Lászlónak, de saját magát nyársalta fel. “Csak az idei évben 460 millió forint adót fizettem be. Több adót fizettem be idén, mint amit Botka László egész életében keresni fog” – mondta a DK-elnök az ATV-ben, és így két mondattal igazolta, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjének nagyon is igaza van, amikor luxusadót sürget.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@nemkati: Szerintem nem volt felreertheto Fleto, egyszeruen csak elmondta, hogy O nem lop, hanem adot fizet, es meg fogja fizetni a magasabb adot is, ha azt visszaallitjak ketkulcsossa : Ot ez nem veri foldhoz. Es meg igy is a baloldaltol varhatja a legnagyobb tamogatast, amit Botka nem biztos, hogy meg fog kapni. Meg mindig azt kerdezem, hol van Molnar GYula??? Honapok ota egyetlen nyulfarknyi hirecske sincs az o szemelyes szereperol, mig - igen - Gyurcsannyal, mint a DK elnokevel rendre tortennek a dolgok, mozog, tesz, csinal, agital, LETEZIK... Igaz, szerintem az mszp mar regesregen lelegeztetogeprol megy...:o)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@bencemacska: 21.42-re: Tudom, bar az is igaz, hogy ha csak a rendes evi adojat fizeti be, akkor is tobb tizmillios tetelrol hallhatunk... Nem olyan regen olvastam valahol, hogy vajna 24 millio forintot fizetett be tavaly adoba... Szoval, o viszont az eves JOVEDELEMADOJAROL beszelt, es ha a birodalmat nezzuk, akkor kb. kezet foghat trumppal.
Te is tudod, hogy orban olyan ipart jatszott at INGYEN vajna kezebe - a Szerencsejatek Rt-t es ugye eloszor betiltotta az osszes jatekgepet, kaszinot, majd amikor mar mindenki tonkrement, aki ezzel foglalkozott, akkor vajnanak meg asszem garancsinak vagy valamelyik seggnyalojanak visszaadta INGYEN az egesz ipart. Minden letezo rendszerben a toto-lotto-sportfogadas, jatekgepek, a dohany, szeszesital es turizmus-vendeglatas hozza (hozhatja) a legtobbet , ertendo ez a nyugat europai orszagokra, es rank, Uj-Zelandra is! Hogy merte ezek utan azt mondani vajna, hogy mennyi adot fizetett be??? Szazmilliardoknak kellett volna bejonnie, ugyanugy, mint a csokosok kezere atjatszott dohanybiznisz, es meszaros kezen keresztul majd a sajatlabu recsolkenek atadando turizmusbol...Tobb, mint arulo orban: egyszeru koztorvenyes bunozo, lopasra beallva...
karma1
@nemkati: @bencemacska: Csak a bicska nyilik ki a zsebemben, ha ilyeneket olvasok, es ugye az a rengeteg veszteseg, ami erte ezt az aranyembert, ezt az andy vajnat,... Szivszakadva bar, de meg kellett valnia egy csomo cegetol... es 6 milliard bevetel utan 1.6 milliot meg kepes volt nagynehezen kikohogni az allamnak is, adoba...

index.hu/gazdasag/2016/06/01/andy_vajna_6_milliardot_szakitott_kaszinoin/
adrenalink
Szvsz ez egy gusztustalan beszólás volt! Lázár szerint mindenki annyit ér, amennyije van. Az én szememben Gyurcsány semmivel nem ér többet Botkánál, jelenleg ő is csak egy politikus...!
1magyar
Gyurcsány már megint lányos zavarában beszólt a sűrűbe! Anyós "teremtette" a feneke alá az adóznivalót. Botkának meg nincs ilyen anyósa - ennyi.
De a gazdagok adója jó, és a többkulcsos adó ennek megfelelt,csak fideszék még ezt is kiették a nép szájából.
papa.49
Nézzünk már túl a Gyurcsányon, mennyi adót fizetett be a fosőr alias pintér sándor, mikor eladta PAPÍRON, az örző,védő cégét erről esetleg adat, mert a vételár állítólag több volt mint 2 milliárd???
bencemacska
@1magyar: ma, 07:01
" A tulajdonrészért Gyurcsány másfél milliárd forintot kapott, ebből azonban még adóznia kell.

A Motimot, korábbi nevén Mosonmagyaróvári Timföld és Műkorundgyárat 1934-ben alapították, ez volt az ország első timföldgyára. 1995-96-ban privatizálták, ekkor lett Gyurcsányé, és emiatt sokat támadták miniszterelnöksége idején. 2005-ben például a Fidesz szervezésében a gyár bejáratánál tartott ülést egy vizsgálóbizottság.

Gyurcsány korábban azzal indokolta a Motim esetleges eladását, hogy "jobb az, ha az aktív politikusnak nincs működő vállalkozása, ez tisztább helyzetet jelent".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.