Magyarország mélységesen elítéli a példátlanul erőszakos cselekedetet, amely ártatlan emberek életét oltotta ki – olvasható Kövér László házelnök részvéttáviratában, amelyet csütörtökön küldött a brit parlament alsó- és felsőházi elnökének az előző napi londoni terrorista merénylet után.

Az Országgyűlés elnöke John Bercow-nak, a brit parlament képviselőháza elnökének és Lord Fowlernek, a Lordok Háza elnökének írt azonos tartalmú levelében a magyar Országgyűlés valamennyi tagja és a maga nevében őszinte részvétét fejezi brit kollégáinak és a brit népnek, leszögezve, hogy a merénylet támadást jelent az emberi méltóság és az alapvető európai értékek ellen.

Kövér László a részvéttáviratban kifejezi őszinte együttérzését az áldozatok hozzátartozóinak, és a merénylet sérültjeinek mielőbbi felépülést kíván.

Ugyancsak táviratban fejezte ki részvétét Hörcsik Richárd, az Interparlamentáris Unió Magyar-Brit Baráti Tagozatának elnöke Robert Neillnek, a brit parlament képviselőháza Összpárti Magyar Baráti Csoportja elnökének.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Egy erőszakos, hiteltelen görénytől ez úgy hangzik, mintha az oroszlán azt mondaná, h holnaptól vegetáriánus lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.