Az önmagukra vonatkozó szabályokat próbálják országgyűlési mandátumukat kihasználva átalakítani a mezőgazdasági képviseletek vezetői.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nincs új a nap alatt. Ezt a gyakorlatot alkalmazzák szinte folyamatosan. A legelső, buta, Orbán által kitalált 29 pontos rendelet is már a jómódú képviselőknek kedvezett. A törvények mind az ő érdekükben születtek.
eszegfu
A kamara az egy bizonyos szakmának az érdekképviselete kell hogy legyen. Ha már kötelezővé tették a kamarai hozzájárulást, sőt elérték, hogy ez adók módjára behajtható is legyen, akkor nehogy már még azt is elfogadják, hogy "vállalkozóként", mint egy cég perelhessen?! Persze lehet véleménye, amit csupán hangoztathat és ennyi nem több... pontosan annyi, mint egy szakszervezetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.