Budapest — Évente több tízmillió forintos EU-s és állami agrártámogatásokat hívhattak le a földbirtokokkal és mezőgazdasági érdekeltségekkel rendelkező parlamenti képviselők. A tavalyi adatok alapján a Blikk összeállította a támogatási ranglistát. Úgy számoltunk, hogy az adott politikus érdekeltségébe tartozó cég teljes támogatását visszaosztottuk a politikus tulajdonhányadára.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
És ezek uszítanak óriásplakátokkal Brüsszel ellen !
Oda szarnak ahonnan esznek !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
És ezek uszítanak óriásplakátokkal Brüsszel ellen !
Oda szarnak ahonnan esznek !
1magyar
@nyanya001: Ez a Brüsszel milyen jóságos! Csak úgy ingyen adja nekünk az eurómilliárdokat, csak azért mert olyan szépek vagyunk ugye?
nyanya001
@1magyar: Mi a problémád ?
Nettó befizetők vagyunk.
Tőlük az EU legfeljebb náthát kap.
Meg óriásplakátokat közpénzből.
39 milliárd eurót, azaz 10 ezer milliárd forintot kapott Magyarország 2007 és 2013 között
de semmit nem tudtok felmutatni a stadionokon kívül.
Perwool
Ki mondta pár éve, hogy az állami földek eladása hazaárulás, ez soha nem történhet meg, ha a Fidesz lesz hatalmon? Na ugye!
Érdemes lenne megnézni, hogy hányan művelik azt a földet, amit pályázaton nyertek! Valaki esetleg látott már Selmeczi feliratos lisztet, zöldséget, bármit a boltban? Mert egy fél megyéje van a kiflitolvajnak. Gondolom mikor befejezi a parlamentben a haza megmentését hazanyargal, gumicsizmát ránt és traktorra pattan. Hihető...
Földbirtokosaink zömének civil végzettsége jogász, lakhelye Budapest, aki földet eddig csak virágcserépben látott.Mivel elég sok féregről derül ki, hogy a doktorija hamis...a nevük elé hamarosan a Dr helyet, gróf... báró... fog kerülni.
"Nagyapám cseléd volt, apám gyári munkás, én értelmiségi, fiam munkanélküli, unokám cseléd?"
Volt pofájuk 380 ezer hektár földet nyílt színen fényes nappal kihúzni a családi agrárgazdálkodók alól, és maguk között szétosztani.

Ami meg majd később következik!Miután lejár a föld eladás időkorlátja. A kormány nagy duzzogva elfogadja az Unió törvényét (Amire amúgy a belépéskor kötelezettséget vállaltunk.), miszerint az Unión belül a termőföld szabadon forgalmazható árucikk. Akkor pedig a fideszes parasztgazdák lerúghatják a gumicsizmát eldobják a vasvillát. Belefáradván a paraszti munkába, eladhatják a a földet bármilyen külföldi vevőnek. Természetesen sokszoros árért. Ki lesz a hibás, hogy külföldi is vásárolhat magyar földet?Az a szemét Unió, Brüsszel, Soros... Így természetesen, hülyére keresik magukat. Föld mutyi!!!
Perwool
@1magyar: 2010-ig igy volt, de később megváltozott (ez is)!
nyanya001
@1magyar: Persze.
Azért árulják a kötvényeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.