Budapest — Évente több tízmillió forintos EU-s és állami agrártámogatásokat hívhattak le a földbirtokokkal és mezőgazdasági érdekeltségekkel rendelkező parlamenti képviselők. A tavalyi adatok alapján a Blikk összeállította a támogatási ranglistát. Úgy számoltunk, hogy az adott politikus érdekeltségébe tartozó cég teljes támogatását visszaosztottuk a politikus tulajdonhányadára.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
És ezek uszítanak óriásplakátokkal Brüsszel ellen !
Oda szarnak ahonnan esznek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
Ki mondta pár éve, hogy az állami földek eladása hazaárulás, ez soha nem történhet meg, ha a Fidesz lesz hatalmon? Na ugye!
Érdemes lenne megnézni, hogy hányan művelik azt a földet, amit pályázaton nyertek! Valaki esetleg látott már Selmeczi feliratos lisztet, zöldséget, bármit a boltban? Mert egy fél megyéje van a kiflitolvajnak. Gondolom mikor befejezi a parlamentben a haza megmentését hazanyargal, gumicsizmát ránt és traktorra pattan. Hihető...
Földbirtokosaink zömének civil végzettsége jogász, lakhelye Budapest, aki földet eddig csak virágcserépben látott.Mivel elég sok féregről derül ki, hogy a doktorija hamis...a nevük elé hamarosan a Dr helyet, gróf... báró... fog kerülni.
"Nagyapám cseléd volt, apám gyári munkás, én értelmiségi, fiam munkanélküli, unokám cseléd?"
Volt pofájuk 380 ezer hektár földet nyílt színen fényes nappal kihúzni a családi agrárgazdálkodók alól, és maguk között szétosztani.

Ami meg majd később következik!Miután lejár a föld eladás időkorlátja. A kormány nagy duzzogva elfogadja az Unió törvényét (Amire amúgy a belépéskor kötelezettséget vállaltunk.), miszerint az Unión belül a termőföld szabadon forgalmazható árucikk. Akkor pedig a fideszes parasztgazdák lerúghatják a gumicsizmát eldobják a vasvillát. Belefáradván a paraszti munkába, eladhatják a a földet bármilyen külföldi vevőnek. Természetesen sokszoros árért. Ki lesz a hibás, hogy külföldi is vásárolhat magyar földet?Az a szemét Unió, Brüsszel, Soros... Így természetesen, hülyére keresik magukat. Föld mutyi!!!
Perwool
@1magyar: 2010-ig igy volt, de később megváltozott (ez is)!
nyanya001
@1magyar: Persze.
Azért árulják a kötvényeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.