Menjünk utcára együtt vasárnap, hogy megmutassuk a kormánynak, hogy mi valódi, demokratikus vitát és párbeszédet akarunk az független oktatási intézményekről! – ezzel a felszólítással szerveznek tüntetést aktivisták a CEU mellett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
nepszava.us/bartus-laszlo-orban-igy-akar-trump-kozelebe-kerulni/
Orbán szeretne nagy és fontos ember lenni, mint Mussolini és Hitler, de pechjére egy kicsi, világpolitikai szempontból jelentéktelen országba született. Ezért kiabál annyira hangosan, hogy észrevegyék, de ez sem elég. Trump elég gyorsan találkozott azokkal, akik fontosak, s ezek közé a “felcsúti Nérónak” nevezett magyar császár nem került be. Már Szijjártó komát is elzavarta Washingtonba, hogy találkozzon Gorka Sebestyénnel, az antináci Kossuth-téri tüntetővel és anti-antiszemita horthystával, hogy járjon ki végre egy meghívást Washingtonba. Legyen már fontos és nagy ember a felcsúti törpe. De láthatóan Trumpot annyira sem érdekli Orbán, mint egy elrepült golflabda a floridai rancson.
bencemacska
@Eladott Ország: 1 tévedés van a cikkben: OV nem kiabál, hanem ORDIBÁL!!!
Eladott Ország
@bencemacska: Helyesebben óbégat. Európát akarod naggyá tenni, te lelki nyomorék, te erkölcsi törpe? Miután szétbasztad ezt a kicsi országot, majd pont rád vár Európa. Mi vagy te? Nem vagy ügyvéd, nem vagy politikus, nem vagy becsületes, nem vagy jó ember. Élősködő vagy, a cimboráiddal együtt. Parazita, aki leszarja a kiszolgáltatottakat, csak a saját gazdagodása érdekli. Egy hírnévre törő senki vagy, aki a történelemkönyvekbe úgy fog bekerülni, mint Magyarország legkártékonyabb zsebdiktátora, aki egymaga nagyobb kárt okozott ennek az országnak, mint az összes többi hülye a történelem évszázadai alatt.
Nulla vagy emberileg, szakmailag, erkölcsileg. Pont rád vár Európa, te szerencsétlen. Elég baj az nekünk egyébként, hogy nem lesz semmi a nagyívű terveidből. Nekünk megváltás lenne, ha rászabadulnál a kontinensre, minket meg békénhagynál végre. Azok az európaiak hamar pofán vernének egy szeneslapáttal, akiknek van valami halvány fogalmuk arról, hogy mit jelent a demokrácia és mi a dolga a politikusoknak. Csak mi vagyunk ilyen szemenszedett barmok, hogy még mindig tűrjük. Remélem, ha már a saját országodban nem, legalább arra, ahol elgágogod a hülyeségeidet, helyre tesz végre valaki. Bár erre kicsi az esély. Tartok tőle, hogy ránk vár a feladat. Ne aggódj pajtás, megoldjuk
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 12:42
Mit vétettem, hogy OV helyett rám zúdítottad mindezeket?!-:)))

Ps. : Szerintem csak az első és utolsó mondat mondat szól nekem!!!
Legalábbis én úgy értelmezem!!!
Eladott Ország
@bencemacska: Jól értelmezed. A közbülső rész OV-ról szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.