Vasárnap Nádas Péter író után Iványi Gábor, a Wesley János Lelkészképző Főiskola rektora is nyílt levélben fordult a köztársasági elnökhöz, azt kérve, hogy ne írja alá a CEU működését ellehetetlenítő törvényt. Késő délután hatalmas tüntetés lesz a lex CEU ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Minden tiszteletem Iványi Gáboré, de ő tapasztalatból is ismeri, hogy az erkölcs, a tisztesség és a kímélet kiveszett ezekből a nemzeti-keresztényekből. Természetesen az időhúzás céljából elképzelhető bármi is, de komolyan nem. Áder is olyan mint a falusi bögre. Aljas és nagyfülű.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/03/07/most-vajon-hogy-csinalsz-hulyet-magadbol-janos/
"Mert Áder János – méltó elődjét semmilyen módon nem meghazudtolva – többször hivatkozott már a „pártpolitika hatósugarán” kívüli nemes eszményekre, miközben évek óta alattomosan sunnyogva, marionett bábúként, magát önálló gondolkodásra képtelen végrehajtó eszközzé silányítva, hajbókol a vezére előtt. És járul hozzá olyan törvénysértő, jogállamot megcsúfoló törvények életbe lépéséhez, amelyekre nincsen bocsánat.
Én azt hiszem, tulajdonképpen semmi szükség Áder Jánosra, a Sándor palota bármelyik, éppen ráérő írnoka elláthatná kézjegyével azokat a jogszabályokat, amelyeknek érvényességét – a demokrácia hangos pofánröhögésének kíséretében – valamiért még mindig az ő aláírásához kötik. Jelen esetben is csak egyetlen érdemi kérdés nincs még megválaszolva: ezúttal vajon hogyan csinál hülyét magából?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.