Micsoda paradoxon! Bencsik közösségi oldalán jegyezte be, hogy olvasatában nem szolgálja Magyarország érdekét, ha mindenki azt írogathat, ami neki tetszik. Elvbarátja bejegyzése kapcsán jutott erre a következtetésre, Lovas István saját oldalán tette közzé, hogy Franciaország messze megelőzi a többieket a betiltott oldalak terén.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mondjuk az ilyen Bencsik féle köpönyegforgatókat tényleg be lehetne tiltani, mert rendkívül rossz hatással vannak egy társadalomra. Érdekes, hogy ő írogat hasonló butaságokat -nem tudom ki által érzi felhatalmazva magát-, ugyanakkor megmondaná, hogy kik ne írogathassanak.
Pálinkafőző Rézüst
Bencsik elvtárs éjszakánként felveszi a munkásőr egyenruháját, és a tükör előtt feszítve, nosztalgiával nézegeti magát. Aztán azon elmélkedik,hogy nemsokára nappalis hordhatja majd, ha így folytatják. Csak nem a munkások, a zemberek mellett, hanem ellenük szerveződnének újra...
Nessy
Csak is pártunk és kormányunk által kijelöltek "írogathatnak", de ők minden aljasságot , hazugságot, rágalmat!
quadrocopter
" Nem kéne a magyar kormánynak is felzárkózni a fejlett Nyugathoz e téren is? "

Micsoda? Fejlett nyugat? Brüsszel nem arra felé van? Köpönyegforgató megélhetési mocsok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.