Megduplázódott a Crohn-beteg gyerekek száma az elmúlt 10-15 évben. A Crohn egy civilizációs betegség. Vagyis: minél fejlettebb egy ország, annál több a beteg. Itthon is rosszabb lett a helyzet. 20-30 éve még alig volt crohnos gyerek, ma már csecsemőkorban is előfordul.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Olyan olcsóvá kellene tenni a feldolgozatlan élelmiszereket, hogy a nőket (férfiakat) is rákényszerítsék a főzésre a magasabb készétel árak.
qxy
De sajnos mindenben benne van a " szar pld..
Az eperaromát egy Holzmindenben székelő német aromagyár állítja elő ausztrál fűrészpor, alkohol, víz és néhány titkos összetevő keverékéből.

(A Föld teljes epertermése az "eperből" készült fagylaltok, joghurtok, desszertek mennyiségének egy százalékát sem fedezné!)
és ez csak az eper. Leírjam a többit is?
A Danone Actimel "szuperegészséges" joghurtital egyszerre tartalmaz két (veszélyesnek tartott) édesítőszert,aszpartámot és K-aceszulfámot is.
qxy
Na meg, amikor gyermeket akarnak akkor már a doki beleszól hogy milyen gyógyszert mit kell szedni annak érdekében hogy már eleve olyan gyermeket tudnak csinálni amibe annyi gyógyszer mellék hatás van hogy az Isten sem tudja majd megállapítani milyen dolgokra lesz érzékeny, allergiás, és már eleve úgy születik hogy gyógyszerek nélkül már ma nem is lehet gyermeket nevelni Mindenre van gyógyszer. Még arra is hogy elhidd hogy ez mind jó. Igaz nemneked, de a dokiknak a gyógyszer iparnak igen. Te dolgod csak az hogy a doki mond igazat. Ha valaki felhozna valami növény ható anyagát akkor arra is van mód hogy ne higgyen benne senki ezért kell pl irtani az Ambróziát is nehogy azt egye valaki hisz rájönne mennyire hatással van az egészségre.
ila51
@qxy: 08:07 ...így van
Az összes aroma , ízfokozó , állományjavító azt szolgálja , hogy minden szart megegyünk...
qxy
@ila51: Igen. tudod mindennek az a lényege hogy " látod.- szép. szagolod,.- mmmm de finom.na meg a sok reklám enni , inni kell. Van olyan reklám hogy szaladj ki a kertbe húzd ki a répát, csapd a tenyeredhez két háromszor, a nadrágodba töröld bele és már eheted is? a zsenge borsót edd ki a házából?hadd szidjon a mama hogy mind üres.
ila51
@qxy: ez a másik , ha a reklám mögé néznénk , látnánk hogy mennyi csalafintaságot elkövettek vele addig , és azt mind nekünk kell megfizetni...a csillogást , pompát
qxy
@ila51: ha engeded akkor igen. ez van ." mer szereted a gyermeked és meg veszed azt a jogurtot mert adnak hozzá egy akármit amit a gyerek gyűjt mert a suliba mindenkinek van .
1magyar
@qxy: EGyszer olvastam, hogy vagy az eper vagy a málna festék valamilyen tetűből készül.
Az ízfokozók miatt hízunk,mert egyre többet bírunk enni de a természetes aromák már ehetetlenek, nem érezzük az ízét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.