Még mindig parázs vitát vált ki a nyilvános szoptatás kérdése, amiről a Mokkában Dobó Ági és Pirner Alma mesélt.

Ági elárulta, hogy ő a szoptatást szerette meghagyni a négy fal között, mert számára ez egy intim dolog, és kezdetben nagy fájdalommal járt. Alma ahol tud elvonul a kicsivel, ha pedig erre nincs lehetőség, akkor kendőt használ. Úgy véli, hogy a magyarok ezt a kérdést a magamutogatással társítják, és szóba került az is, hogy egyre több higiénikus helyet alakítanak ki a szoptatásra Magyarországon is.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Csizmás Kond: - csak azért bátorkodtam mert már te lehülyztél' mikor a dakotát annyira pártoltad! - ennyi...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
" Úgy véli, hogy a magyarok ezt a kérdést a magamutogatással társítják"
...na és kiskegyed milyen náció tetszik lenni ?
Amúgy a szoptatásból nincs amiért ekkora szenzációt csinálni. Aki szoptat az leginkább nem utazik, ha mégis igen akkor sem az út közepén áll neki és mutatja hogy milyen jó anya...az egész csak felhajtás...
Csizmás Kond
@bakcsubakka: ...szerintem cigány vagy...azok vetik ki a mellüket úton útfélen rajta csüngve a kölökkel...
anka
@Csizmás Kond: - de egy barom vagy!!! - képzeld el mikor orvosnál voltam a gyerekkel, akkor volt az etetés ideje..., és nem mutogattam magam csak tettem a dolgom. - azt lehet normálisan nem magamutogatva csinálni.
Csizmás Kond
@anka: ...mindent elképzelek, azt is hogy most miért próbálod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant és azt is hogy miért barmozol le olyant aki téged nem barmozott..
...próbáld megérteni amit leírtam és azt elemezni mert különben buta maradsz...
Csizmás Kond
@Pálinkafőző Rézüst:..mi a baj jenci már te is az utcán szoptatsz ?
Pálinkafőző Rézüst
@Csizmás Kond: téged... :))) Te itt is szopsz, románka... :)) Állandóan... :)))) Buta, buta, és buta romulán szekus... :)))
Csizmás Kond
@Pálinkafőző Rézüst:... Jenci...nézz magadba..mitől vagy te jobb ?˘° magyar mint én ?...ha egyáltalán az vagy...
anka
@Csizmás Kond: - csak azért bátorkodtam mert már te lehülyztél' mikor a dakotát annyira pártoltad! - ennyi...
feco fero
Én kettő nélkül is bevállalnék egyet
Ha pedig nem fájna akár rendszeresen is
karma1
Erdekes modon amikor en voltam kismama az ujszulott gyerekemmel, nem volt kerdes, hogy a nok hol es hogyan szoptatnak. De valahogy nem kerult az utcara, a Mekibe, vagy a 6-os villamosra a szoptato no alakja, mert ezt lehetoleg nyugalomban, meghitt bekessegben csinaltuk, amig csak szoptathattam.
Most valahogy mindenki ugy erzi, hogy azzal demonstralja legjobban a "jo" anyasagat, hogy nyilvanosan szoptat (mert talan a legkozelebbi baratnoi is ugy hiszik, hogy tapszerezi a gyereket, cumisuvegbol), mert akkor "annyira termeszetes" lesz...
Hat pedig nem...En mindig ugy inteztem a tenniveloimat, hogy etetesre mindig vagy otthon legyunk, vagy a Nagyinal, vagy pedig olyan helyen, ami biztonsagos volt, es lehetoleg idegenek nelkuli.
Nem a prudseg miatt, de mindkettonknek igy volt jo. Ha pedig megis el kellett mennem ugyet intezni, vagy orvoshoz, akkor mindig ott volt egy kisuvegben tapszer es persze az elmaradhatatlan harsfatea,... Sokszor nem is volt szukseg ra, mert ket etetes kozben el lehetett mindent intezni.
Talan nem kellene abbol is szokast csinalni, hogy ezzel is nyilvanossag ele alljanak a nok... Mindegy, ezt ok tudjak - engem mar nem erint, viszont megertem, ha valaki megis erre a megoldasra szorul.
papa.49
Ez egy ,,álprobléma,, vannak akiket nem zavar, hogy hányan látják, vannak akiket meg igen, de csak a prűdek azok akiket az zavar ha látnak egy szoptató anyát, pedig marha egyszerű a megoldás NE TESSÉK BÁMULNI AZ ANYÁT, ÉS A GYERMEKÉT, lehet másfelé is nézni...
kokopelli
Természetes,hogy álprobléma! De nekem,mint a Mórickának,mindig mindenről
AZ jut eszembe!Az nem zavarja a "teleß@rtkalocsnis négylábút,hogy az ő "csu-
tigenyója" az egész országot próbálja "szoptatni",hamár az EU ß@rik a pofájára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.