Diplomáciai érzékkel bíró határkerítés, hungarikum ez a javából.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a magyar határon felépített kerítés segíthette az Európai Unió és Törökország között később létrejött megállapodást.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, a határőrizet szempontjából sikeres lépés volt a kerítés megépítése, mivel addig folyamatosan érkeztek a menekültek, és a kerítés megállította áramlásukat.

Elmondta, hogy ezzel az emberek biztonságérzetét is sikerült javítani, mert az a határvédelemmel kezdődik. Hozzátette: százszázalékos biztonság nincs, de a magyar hatóságok megtesznek mindent ennek érdekében.

Megjegyezte ugyanakkor, hogy Magyarország, mint az unió és a NATO tagja részese a terrorizmus elleni küzdelemnek, így potenciálisan bármikor célponttá válhat. Azt viszont egy "beteg elme" dönti el, hogy a terroristák hol mérjenek csapást legközelebb az európai nemzetekre.

(MTI)

(Címlapi fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Igen. A Vakondi álláspontját pedig, többek között, a kisfiának juttatott zsíros állami megbizatás.
Hogy az övéről már szó se essék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Akasztott ember házában a kötelet ….

Egy mondatban többüket hozta kellemetlen helyzetbe a derék főmufti

Akik annak idején – mikor még a szocik embere volt és még csak igyekezett – a környéken az járta, hogy a derék Bakondi mestert sem az eszéért tartják. Nos hallgatva, látva állandó kinyilatkozásait meg lehet állapítani, hogy ebben szemernyit sem változott. Ismervén a „konkurenciát”, a kb. ennyit szereplő és hasonlóan bornírt kijelentésekkel operáló Rezsi Szilárdot meg kell állapítani, hogy ez lehet Gorbánia Habony-i koncepciója.
Sajtó-beszámolók szerint „Az M1-nek nyilatkozott Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este” és több egyéb bakondiáda mellett azt is ki tudta jelenteni, hogy „Magyarország bármikor potenciális célpontja lehet a terroristáknak, mondta, mert részese a terrorizmus elleni küzdelemnek. Azt viszont egy beteg elme dönti el, hogy a terroristák hol mérjenek csapást legközelebb az európai nemzetekre”!
Az hogy az egész gondolat úgy, ahogy van egy irgalmatlan baromság az egy dolog, de ez a betegelme emlegetés ártunk és qurmányunk „házában” nagyon nem praktikus. Hisz Orbán közismert Gráz-i kötődése mellett jó-néhányuk elmeállapota Szijjártótól, Matolcsyn át Kövérig (hogy csak a legfelsőbb vezíreket említsem, s olyanokat mint a Rezsi Szilárd, meg ő maga mellőzzek) minimum megkérdőjelezhető!
papa.49
Nos vakondikám sikeresen benyaltál csontig a csutizenebohócnak egészségedre, a ,,kerítésetek,, meg pont annyit ér mint ti SEMMIT!!!
De csattogtasd csak a bokád, mert meg kell szolgálnod a tehetségtelen szarnadrágnak adott pozíciót, meg a fizetésed, a nyugdíjad, te takony!!!
eugen4402
"Ahogy én kerítek, nem kerít úgy senki!"
Mert mi a XXI. szd.-ban már okoskerítést építünk, nem ám valami hülye régimódi csirkehálót ... Ez tárgyalóképes! A "beteg elmét" meg nevezzük nevén, ne kerülgessük a forró macskát a bádogtetőn. A terroristák programját meg Soros állítja össze, azért neheztel rá Izrael...
Lepényleső
...kár,hogy oda nem jutott ahová igazán kellett volna?
papa.49
@Lepényleső: Tippelnék a bolondokházába???
desiro
bolondi megint mondott egy hülyeséget ennyi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.