Diplomáciai érzékkel bíró határkerítés, hungarikum ez a javából.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a magyar határon felépített kerítés segíthette az Európai Unió és Törökország között később létrejött megállapodást.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, a határőrizet szempontjából sikeres lépés volt a kerítés megépítése, mivel addig folyamatosan érkeztek a menekültek, és a kerítés megállította áramlásukat.

Elmondta, hogy ezzel az emberek biztonságérzetét is sikerült javítani, mert az a határvédelemmel kezdődik. Hozzátette: százszázalékos biztonság nincs, de a magyar hatóságok megtesznek mindent ennek érdekében.

Megjegyezte ugyanakkor, hogy Magyarország, mint az unió és a NATO tagja részese a terrorizmus elleni küzdelemnek, így potenciálisan bármikor célponttá válhat. Azt viszont egy "beteg elme" dönti el, hogy a terroristák hol mérjenek csapást legközelebb az európai nemzetekre.

(MTI)

(Címlapi fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Igen. A Vakondi álláspontját pedig, többek között, a kisfiának juttatott zsíros állami megbizatás.
Hogy az övéről már szó se essék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Igen. A Vakondi álláspontját pedig, többek között, a kisfiának juttatott zsíros állami megbizatás.
Hogy az övéről már szó se essék.
simmering73
És ez hozza el a hőn áhított világbékét. Ne légy barom.
nevemnick
Heti vak-kondi migráncsozás...

,,Azt viszont egy "beteg elme" dönti el..."
Vajh' kicsoda?

Unalmas.
karma1
@nevemnick: Gondolom ez az idiota vakondi arra utalt, hogy az iszlamnal valami beteg elme fogja eldonteni, hol lenne a kovetkezo terrorcselekmeny...
Azt a lehetoseget teljesen elefelejtve, hogy hany "beteg elme" lehet mar most Magyarorszagon a Fobetegnek koszonhetoen a letelepedesi kotvenyek altal...
Szoval en nem lennek ennyire buszke...
Egyebkent nem tudom, milyen Eu-torok megallapodasokrol papol, mert Torokorszag mar fenyevekre kerult az EU-ba valo tagfelveteltol, miutan a mu-puccs leverese utan erdogan csak verengzeni tudott, es azota is sorban bortonzi be, vegezteti ki az ellenallokat az orszagaban. Merkel max. egy altalanos strategiai megallapodast irhatott veluk ala, de semmi esetre sem olyat, amirol vakondi hablatyol.
Mert ha Merkel bekemenyit, akkor az a 2.5 millio torok vendegmunkas mehet haza imadkozni a vallasa szerinti torok mecsetekbe, oszt jonapot.
a helység kalapácsa
bakondi, te ipari hulladék, milyen hosszú az Európai Unió határa, és milyen hosszú a magyar kerítés?
Mit állítasz meg, te nagyon hüje közhelygyűjteményt szavaló nagyon magyar nagyon buta?
Újra kérdezem: Minek tanultál sokat azért, hogy olyan hülye maradj, mint voltál, vagy még rosszabb - te mentális deficit?

Száll a kakukk fészkére
Nézd meg sokszor, talán megérted a folyamatot.
desiro
Szegény bolondi az ügyesletes szarcsimbók, mi a helyzet a kötvényesekkel???
RonaGyuri
Akasztott ember házában a kötelet ….

Egy mondatban többüket hozta kellemetlen helyzetbe a derék főmufti

Akik annak idején – mikor még a szocik embere volt és még csak igyekezett – a környéken az járta, hogy a derék Bakondi mestert sem az eszéért tartják. Nos hallgatva, látva állandó kinyilatkozásait meg lehet állapítani, hogy ebben szemernyit sem változott. Ismervén a „konkurenciát”, a kb. ennyit szereplő és hasonlóan bornírt kijelentésekkel operáló Rezsi Szilárdot meg kell állapítani, hogy ez lehet Gorbánia Habony-i koncepciója.
Sajtó-beszámolók szerint „Az M1-nek nyilatkozott Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este” és több egyéb bakondiáda mellett azt is ki tudta jelenteni, hogy „Magyarország bármikor potenciális célpontja lehet a terroristáknak, mondta, mert részese a terrorizmus elleni küzdelemnek. Azt viszont egy beteg elme dönti el, hogy a terroristák hol mérjenek csapást legközelebb az európai nemzetekre”!
Az hogy az egész gondolat úgy, ahogy van egy irgalmatlan baromság az egy dolog, de ez a betegelme emlegetés ártunk és qurmányunk „házában” nagyon nem praktikus. Hisz Orbán közismert Gráz-i kötődése mellett jó-néhányuk elmeállapota Szijjártótól, Matolcsyn át Kövérig (hogy csak a legfelsőbb vezíreket említsem, s olyanokat mint a Rezsi Szilárd, meg ő maga mellőzzek) minimum megkérdőjelezhető!
papa.49
Nos vakondikám sikeresen benyaltál csontig a csutizenebohócnak egészségedre, a ,,kerítésetek,, meg pont annyit ér mint ti SEMMIT!!!
De csattogtasd csak a bokád, mert meg kell szolgálnod a tehetségtelen szarnadrágnak adott pozíciót, meg a fizetésed, a nyugdíjad, te takony!!!
eugen4402
"Ahogy én kerítek, nem kerít úgy senki!"
Mert mi a XXI. szd.-ban már okoskerítést építünk, nem ám valami hülye régimódi csirkehálót ... Ez tárgyalóképes! A "beteg elmét" meg nevezzük nevén, ne kerülgessük a forró macskát a bádogtetőn. A terroristák programját meg Soros állítja össze, azért neheztel rá Izrael...
Lepényleső
...kár,hogy oda nem jutott ahová igazán kellett volna?
papa.49
@Lepényleső: Tippelnék a bolondokházába???
desiro
bolondi megint mondott egy hülyeséget ennyi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.