Bár a kormány Gyurcsány–Dobrev-szálról beszél, van egy ember, aki a kezdettől közelről követte annak az informatikai programnak a ki- és továbbfejlesztését, amelyikbe most az EU belekötött. Dányi Gábor pedig Lázár János munkatársa. Bár a kormány Gyurcsány–Dobrev-szálról beszél, van egy ember, aki a kezdettől közelről követte annak az informatikai programnak a ki- és továbbfejlesztését, amelyikbe most az EU belekötött. Csakhogy Dányi Gábor most Lázár János munkatársa. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Annyi mindenben hadakozik az Orbán-kormány Brüsszellel, kivéve ebben Jogerősen pert nyert Dobrev Klára cége Lázár János ellen 18 milliárd forintot kell visszafizetnünk az EU-nak Kissé kacifántos, ezért a nyilvánosság előtt politikai üzenetekkel, felelősökre való mutogatással könnyel eladható az a 18 milliárd forintos ügy, ami miatt Lázár János és Dobrev Klára között éles pengeváltás történt az elmúlt hetekben. A balhé kiindulópontja egy a 24.hu által megszerzett levél. A bő egy hónappal...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egyszerű ,,csinálj bármit, aztán fogd rá a nyuszira,, na ez a fütyisz módszere, boldog nap lesz mikor szépen sorban fognak lógni az Andrássy úti oszlopokon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.