Huszonnyolc évvel ezelőtt hazánk forró napokat élt át, kegyelettel készült Nagy Imre és mártírtársai újratemetésére. Június 16-án, a Hősök terén százezrek tisztelegtek a mártírok emléke előtt. A magyar fiatalság, a jövő nemzedéke képviseletében egy szakállas fiatalember, egykori Bibó kollégista, az alig egy éve alakult Fidesz vezetője beszélt. Ma és holnap két külön, de összefüggő részben próbáljuk megmutatni a diktátor Orbán igazi arcát, minisorozatunk első része az 1989-es Hősök terétől, az Öszödi-beszéd kiszivárogtatásáig tart.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Június 16-án, a Hősök terén nem egy őszinte beszéd hangzott el, akkor mutatta meg színészi tehetségét.
verőce21
Nemcsak a beszéd volt egy színészi teljesítmény, hanem maga az ünneplés apropója is. Egy olyan gyilkost ünnepeltek 16-án, aki résztvett az orosz cári család meggyilkolásában és megtervezte (Kádárral) az október 25-i, parlamenti-téri sortüzet is a forradalmárokra. Ő maga a Parlament ablakából nézte végig a gyilkolászást és áldozatait.
RonaGyuri
felturbózott történet, amiből kimaradt az MSZMP-KB által alapított és üzemeltetett Bibó kollégium, a Pozsgay-Horvát hatalomátmentés eszköze volt, sohasem volt jogász, csak diplomázott a jogi egyetemen és soha nem volt más mint egy erőszakos műveletlen paraszt-suttyó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.