A szülők elmondása szerint az egyik gyereknek egyszer összekötözték a kezeit, máskor a száját ragasztották le. Egy másikat megalázott az óvónő. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Egyszerűen hihetetlen! :(((( A kollégái, akiknek ezt látniuk kellett volna, miért nem léptek már az első esetben?! Az ilyen embert el kell tiltani attól, hogy egyáltalán gyermekek közelébe kerülhessen! Hol van itt a pályaalkalmasság?!
Katona6
Egy óvónő ? Évek ota szóbeszéd az ott törttént sok mocsok.. A szomszéd kislányát úgy megalázták,hogy szegény gyerek évekik traumában volt! Egy másik ovit választottak és imádta! A szülők amikor panaszkodtak az ovi vezetése kiröhögte őket!..élénk a fantáziája a gyereknek! A centi szégyene az az ovi!
Katona6
Sajnos ilyen esetben a kollegaliitás az óvónők részéről hihetetlen,pedig ez nekik is ciki,nem beszélve ciki a felettes önkormányzatnak is,ha kipattan az ügy!
magyarbakancs
Igaz a hír vagy nem de ha valaki gyereket bántalmaz azt kicsit meg fingatnám az biztos.
papa.49
@Cicamama55: Pályaalkalmasság, ugyan már???Az olyan ,,úri huncutság,,!!!
Cicamama55
@papa.49: A szakmai ellenőrzések -alsó és felső szinten-maradtak mára el mindenhol, minden területen! Pártkatonák kerültek a gyermekintézmények élére a legtöbb helyen. A szakmai hozzáértés a legutolsó helyen áll a vezetők iránti elvárásokban. Ma csak az a fontos, melyik intézmény, mit tud kirakni a kirakatba! Pl. hány külhonba tervezett utuk van, hányszor fogadnak mondjuk erdélyieket, hányszor színesítik hagyományba öltözve gyarapodó számú ünnepeket! Az ilyen alkalmakra való készülődés aztán a fontos oktató-nevelő feladatok elől elveszik az időt, s felnő lassan az elhomályosított, lebutított fiatal nemzedék...Kormányunk eléri a célját! Amit az elmúlt nemzedékek tematikusan felépítettek, azt a mostani kormány sárba döngöli, meghazudtolja!
papa.49
@Cicamama55: Tökéletesen igazad van, én is úgy látom direkt akarja a hatalom szellemi sivárságban tartani a rabszolgáit, mert az ember ha nem tud, vagy nem is akar gondolkodni akkor lesz rabszolga...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.