Súlyos testi sértéssel gyanúsítanak egy pécsi ápolónőt, aki a kollégáit akarta megmérgezni – számolt be a Híradó.hu.

A nyomozók szerint a 30 éves nő több alkalommal is mérget tett a kollégái kávéjába és teájába. Többen rosszul lettek és orvosi kezelésre szorultak.

Mérgezte kollégáit egy pécsi ápolónő

Az ápolónőt őrizetbe vették, az ügyészség pedig a bizonyítékok eltüntetése, a tanúk befolyásolása, illetve a bűnismétlés veszélye miatt az előzetes letartóztatását kezdeményezte. A bíróság ezzel szemben elegendőnek ítélte a lakhelyelhagyási tilalmat, az ügyészség fellebbezést nyújtott be. A letartóztatásról a Pécsi Törvényszék fog dönteni.

A Szabad Pécs lehozta a Pécsi Tudományegyetem közleményét, ebben azt írták:

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ neurorehabilitációs osztályán az elmúlt időszakban a munkatársak körében több váratlan rosszullét alakult ki. A Klinikai Központ és az érintett klinika vezetése annak érdekében, hogy mielőbb megszüntessék ezt a jelenséget, haladéktalanul vizsgálatot indított az ügyben. A vizsgálat eredménye alapján a Klinikai Központ elnöke feljelentést tett a rendőrségen, ismeretlen tettes ellen.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Gondolom előtte a betegeken tréningezett!
Cicamama55
Gyermeket verő, megszégyenítő óvónő, kollégákat mérgező ápolónő... Hová halad ez a világ?!
nemkati
Az ismeretlen tettesről semmit nem tudunk, csak azt, hogy ismeretlen. Kivéve, hogy az ismeretlen tettes mérget tett a kollégái kávéjába, 30 éves, nő, és éppen lakhelyelhagyási tilalom alatt áll. Ül. Fexik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél