Az ügyészség nem tett indítványt a Határ úti támadók letartóztatására, így azok szabadlábon védekezhetnek.

Szabadlábon védekezhet az a két férfi, akik a Határ út közelében inzultáltak pár hete egy nőt egy villamospótló buszon, majd a segítségére siető férfiakkal verekedésbe keveredtek, egyiküknek súlyos sérülést is okoztak. 

A két támadó egyikét Bács Péter színész rúgta le a buszról, a neki segítő fiatal férfit azonban az egyik támadó úgy megütötte, hogy eltört az arccsontja. 

A támadók akkor elmenekültek, a rendőrség kerestetni kezdte őket, végül feladták magukat. Súlyos testi sértéssel és garázdasággal gyanúsítják őket.

Bács Péter rajongói leveleket is kapott az eset után, de a Blikknek elmondta, mi zavarta a legjobban:

A legjobban az zavart, hogy legalább kilenc férfi ült akkor a buszon, és mindössze ketten próbáltuk leállítani a két kötekedőt. Pedig ha mindenki mert volna lépni, a túlerőnek köszönhetően egyszerűen elzavarhattuk volna őket, és akkor a segítségemre siető srác sem sérült volna meg. Szörnyű volt tapasztalni ezt a közömbösséget. Én mertem tenni valamit, jó lenne, ha más is hajlandó lenne hasonló helyzetben cselekedni

- mondta el a lapnak.

A Blikk úgy értesült a Fővárosi Főügyészség sajtóreferensétől, hogy nem tettek indítványt a támadók előzetes letartóztatására, ezért védekezhetnek szabadlábon.

(Címlapi kép: police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.