Hússzor akkora jelzálog van a balatonakali kempingen, mint amit az ér. Szerencsére van, aki kisegítse az ország leggazdagabb polgármesterét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rendszerváltás után lesz mit elvenni a csúti cigány strómanjától.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sanyi2015
@namihami: ebben igazad van, de ez sajnos a "rendszerváltás" óta így működik, és van olyan sejtésem, hogy akárki kerül hatalomra így is fog
quadrocopter
@Sanyi2015: Viccelsz koma? Itt megint sunyítás van, mugyanis 370 milláért nem adták el, de 300-ért eladták! a 817 millió helyett!
Aztán van egy érdekesség is a terhelt ingatlannal kapcsolatban:
"A Konzum azonban a napilap cikkének megjelenése után közölte, az ingatlan tulajdonjogának megszerzése még éppen most zajlik és az ingatlan megvásárlásával a ZION tulajdonszerzését megelőzően bejegyzett zálogjog a törvény erejénél fogva megszűnik, a zálogjog az ingatlan tulajdoni lapjáról törlésre kerül. Vagyis a lap állításával ellentétben őket nem terheli a hitel."

Így érthetőbb?
Sanyi2015
@quadrocopter: miért? én mást írtam?
"@namihami: nem az ingatlan, hanem a tulajdonosa a tartozó fél. Az ingatlanról törlik a bejegyzést, de a régi tulajdonosnál megmarad.
Ez ugyan az, mintha valakinek elárverezik a házát az új tulaj tisztán veszi át, a befolyt összeggel pedig csökkentik a tartozást"
quadrocopter
@Sanyi2015: Ezt írtad: " annyiért adja el, amennyit ajánlanak érte." Vajon mi az oka, hogy 70 millióval kevesebbért is eladta, amikor 370-et ígértek? Itt érkezik a boltba Mészáros!
Sanyi2015
@quadrocopter: Ha tényleg ígértek annyit. Ezt te sem és én sem tudhatom...
quadrocopter
@Sanyi2015: ű
Ott van az indexes cikkben:
"370 millióért nem akarták eladni a 800 millióra taksált ingatlant, de 300-ért Mészároséknak igen."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.