Fürdőzők közé csapott a villám a csongrádi Körös-toroki strandon a délutáni viharban.

A hirtv.hu információi szerint a villám két középkorú szentesi asszonyt talált el, mindkettőjüket újra kellett éleszteni, majd kórházba vitték őket. A portál úgy tudja, a mentők kiérkezéséig az egyik asszony újraélesztését egy éppen ott fürdőző makói orvos, míg a másik nőét egy szabadnapos tűzoltó kezdte el.

A kiérkező mentők az egyik sérült állapotát 40 perc alatt tudták stabilizálni, mivel közben a keringése is összeomlott, csak utána tudtak elindulni vele a kórházba. A sík homokparton strandoló két asszonyt egyetlen villámcsapás találta el. Annak ellenére őket sújtotta a természet jelenség, hogy a strand körül magas fák és a közelben egy 25 méter magas vasból épült kilátó is volt.

(A címoldali illusztráció forrása: Pixabay/Free-Photos/cc0)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Equus: Hozzátok is járnak a jehovák?
Equus
@human: egyszer találkoztam velük, behívtam őket a család csodálkozására. Egy órát dumáltunk, azóta nem jönnek.
human
@Equus: Gondolom elhagyták a vallást és a fekete szoknyát és szandált lecserélték nadrágra és tűsarkúra. A múltkor nálunk már a hobbi telkeken is térítettek zakóban és nyakkendőben. Nem akartam hinni a szememnek.
Equus
@human: nem tudod, de most elárulom: filoszból jelesre szigorlatoztam és kedvenc forrásom Glasenapp volt a vallásokról... van némi jártasságom, ateista voltom mellett, a bibliai okosságokról is... :) Örömmel olvastam Leo Taxil Szórakoztató bibliáját is... Lehet, h kicsit aljas vagyok, de élveztem a beszélgetést... :) Azóta nem jönnek... :D
human
@Equus: Nekem is kedvem lett volna elbeszélgetni velük, de sajnáltam rá az időt és ha idéztek volna a bibliából sajnos nem tudtam volna reflektálni rá, mert nem ismerem. Amúgy nekem nem lenne bajom vele, hogy járkálnak erre-arra, de pár helyről elég rosszakat hallottam róluk. Családtagok fordultak egymás ellen és hasonlók. Az sem volt szimpi, hogy édesapám halála után kezdtek el anyuhoz járni és mikor én nyitottam ajtót nem árulták el honnan jöttek és mit akarnak csak anyut keresték.
Tollascsőr
@Equus: Egy szép nyári napon Anyámnál szereltem a mosógépét. Nem akartak rendesen szétjönni a berohadt csavarok, és ezért kissé "idegállapotba vótam".
No, ekkor csengetett két Jehova tanúja, és beszélgetést kezdeményeztek Anyámmal.
Mondom, ha már itt vannak, beszélgessünk a teóriájukról, meg a vallásról úgy általában.
Kb.35 perc után azzal mentek el, hogy én a sátán ivadéka vagyok. Viszont azóta, Anyám közelébe se jönnek...
Hehehe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.