Mégsem nyújtanak be javaslatot plakátügyben, hogy a látszatát is elkerüljék a paktumnak. Belföld 0 inShare A Fidesznek nagyon fontos, hogy elfogadják a Simicska és a Jobbik ellen kitalált új plakáttörvényt. Ezért MSZP-sekkel kezdtek egyeztetni, és már körvonalazódott is egy megállapodás a két párt között. Ám Botka Lászlónak nagyon nem tetszett a formálódó alku, így kedden közbelépett, hogy elkerüljék a látszatát is mindenféle kollaborációnak a Fidesszel. Az Index szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje kitette a kampánycsapatból Molnár Zsoltot, a Nemzetbiztonsági bizottság elnökét és Baja Ferenc egykori minisztert is. Eközben Nyakó István sajtófőnök bejelentette: az MSZP mégsem nyújt be javaslatot a plakáttörvényhez.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Helyes, Genyóékat piszkosul zavarja az ellen-plakátkampány, ezért inkább bedobtak volna egy akadályt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Béla333: Hehe ez jó vót! Meg rajtad kívül a szavazásra jogosultak 80%-a. Tudod, a pszichológusok szerint minden negyedik ember "szellemileg rokkant". Stimmel. Meg van a fidesz-kdmp szavazótábora.
papa.49
@Cefi: Így ki is jön a 2 millás szavazóbirkák tábora!!!
Cefi
@papa.49: A matematika nem hazudik! (Csak a fideszàllatok)
papa.49
@Cefi: Ahogy mondod, a fiúknak meg állandóan bajuk van azokkal a kurva számokkal, soha semmi nem stimmel az elszámolásnál!!!
Cefi
@papa.49: Főleg ha kétszámjegyűek. Mert az nagyobb mint az IQ-uk.
papa.49
@Cefi: Én az ,,1,, gondoltam ami ismerős nekik, folyton ezt látták a bizonyítványukban is))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.