A kormányváltás újabb forgatókönyvét éppen a kormánypárti lap A kormányváltás újabb forgatókönyvét éppen a kormánypárti lap "melegítette fel". A Magyar Idők szerint a Jobbik, az MSZP és az LMP összefogását sürgetik értelmiségi körök Róna Péter közgazdász, az LMP programírójának vezetésével. Róna Péter korábban azt mondta, jövőre a kormánynak mennie kell, éppen azért, mert az ország a keresztény Nyugathoz tartozik, Orbán Viktor viszont nem. Róna Péter (Róna Péter) Róna: Orbánt és sleppjét elsöprik A közgazdász szerint az országnak már nincs szüksége Orbán Viktorra. A lap úgy tudja, a lehetséges együttműködésről már meg is kezdődtek az informális egyeztetések, az alku legnehezebb részét az MSZP jelenti. A Jobbik szívesen összefogna az LMP-vel, amire Vona Gábor pártelnök már többször utalt, és az MSZP miniszterelnök-jelöltje is az ökopártot kereste meg először, hogy az együttműködésről egyeztessen. Kosarat kapott, de Botka László nem adta fel. A lap szerint az MSZP-ben a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szerintem meg lehet donteni orbant - meg is lesz dontve... Most mar csak az a kerdes, hogy ki? (A modszert nemcsak Rona ajanlotta, mar tobben is ezt ajanlottak).
Hajra, gyerekek, van meg egy utolso lehetoseg!...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@peterkelemen: Hat bekevel mar nem fog menni. Pont most beszeltem egy otthoni baratnommel, akinek a pozitiv hozzaallasa mindig mindenkinek erot adott es ad a kornyeken a mai napig is, bar ez ellen tavaly oktoberben a nyugdijbavonulasakor a kormanyzat nemikepp megprobalt valtoztatni, mert a nyugdija 43 ev tanitas utan 49 500 forintban lett megallapitva. O bar sosem politizalt, viszont nem is hulye. Ma eloszor hallottam tole azt, hogyha az edesanyja mar nem lesz, akkor neki sem lesz mas valasztasa, csak eladni a ket lakast, amit eppen hogy fenn tudnak tartani (a mamaja csokonyos es ragaszkodik a sajat lakasahoz), es elhuzni Magyarorszagrol, mint a vadliba. Tanitani kulfoldon is tanithat zenet, hangzattant, zongorat, es eloadomuveszkent is megelhetne. Na, ettol lefagytam, bar peldaul O, a baratnom tudja, hogy nalunk mindene meglenne, ha idejonne, es meg csak dolgoznia sem kellene, elhetne a nyugdijas eveit vegre bekeben. Tole vartam volna el utoljara, hogy el akarna hagyni Magyarorszagot.
peterkelemen
@karma1: Igen sok ilyen szomorú történet van. Jelenleg több, mint 1 millió magyar áll startra készen, hogy végleg elmenekül Magyarországról. Én azt mondom menjenek amíg tudnak, mert igenis lehetnek itt még később durvább változások. Például Unióból való kiélpés után vagy kizárás után Orbán akár a határokat is lezárhatja és akkor nem lesz esélyük sem, hogy kimenjenek, mert nem kapnak még útlevelet sem. Nem beszélve arról, hogy akik már kint vannak azok meg csak vízummal jöhetnek majd ki meg be ergó azt is majd ők eldöntik ki jöhet, ki mehet. Sajnos a magyar nép a világ leggyávább népévé züllött, mert az igazi megoldás nem az lenne, hogy kimennek hanem az, hogy összefogunk és eltapossuk az ilyen népnyomorító kormányokat. Példát kellene statuálni, hogy a leendő kormányok már féljenek a néptől és észhez térjenek.
karma1
@peterkelemen: A halalbuntetes megszuntetesevel elharult a zsarnokok feje folul Damoklesz kardja,... Nyugodtan elarulhatod a hazadat, lehetsz korrupt, barmi, 5 ev utan vagy elevul a bunod - ami teljesen nonszensz, olyan, mintha kinoned a bunodet, mert volt idod megoregedni - es max. kaphatsz vagy felfuggesztett bortont vagy letoltendot, de akkor is ott a parole lehetosege...
a helység kalapácsa
orbán a reneszánsz törpe.

Gyere egészen kis kicsi orbán, mesélj a gyerekkorodról.
Nehéz volt?
Akarsz beszélni róla?
karma1
@a helység kalapácsa: Szokott... Egy ilyen youtube monologban meselte el, hogy srackoraban apja milyen kedvesen, nevelo szandekkal rugdalta ot...
Ennek a kovetkezmenyeit nyogi ma a magyar kozelet...
Yoda69
Ennek az osszefogasnak az eselye majdnem nulla. De azert lehet probalkozni. Meg van nehany honap aztan viszontlatasra. Ujabb 4 fideSSes ev.
Es utana mar valasztas se lesz tobbet csak fideSS amig orban meg nem hal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.