A sok főzőműsor a kereskedelmi csatornákon még engem is megérintett. A művi pepecselés a madárnak sem elég adagokkal, az ehetetlen, de gyönyörű ételekkel. Az ételfotózásról valahogy megint a giccs jut eszembe, ahogy ezekről a felkapott főzőműsorokról is. Azok az ínycsiklandónak látszó ételek, akár a megdonádsz ehetetlen egészségtelen szénhidrát, és egyébb vegyi anyagtengerében is a valóditól nagyon eltérően festenek a képeken. Ételfotó során rengeteg ehetetlen mérgező étkezésre alkalmatlan anyagot kell az ételhet főzővízhez tenni, akár a gőzölgést szemléletessé tenni, vagy a páracseppek miatt nem vizet hanem egyébb vegyi anyagokat felületkezelést bevetni. Nekem valahogy ezek a felkapott főzőműsorok is ilyen művinek tűnnek, emiatt is készült a videó egy valódi babgulyásról, ami ráadásul egészséges és finom.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Ízlések és pofonok...nekem a babgulyásba füstölt kerül , a kocsonyába szintén...a többivel egyetértek , mikor látok korszerű főzést feláll a hátamon a szőr :)
joepapa
Pontosan, ez valódi füstöt kap, hiszen fán főtt. Az olcsó multis füstölt néha csak füst ízű pácot kap, ami ki tudja mi lehet. Az igazi füstölt tuti egészségesebb, mint ha sokféle vegyi anyag tartósítaná.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.