"Az a célunk, hogy az Orbán Viktor által vezetett kormány folytathassa a munkáját, és ehhez mi erdélyi magyarok is hozzájárulunk. "

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ez egy intézményesített választási csalás, semmi egyéb !!!

@Nessy: Most is fogják tudni, az igazi székelyek soha nem vallották magukat magyarnak, csak székelynek...Ez volt a ,,cél szentesíti az eszközt,, ma már nem célország hazánk, csak keresztül vágnak rajtunk, és mennek Németországba, Spanyolországba, Portugáliába, esetleg Angliába...
karma1
Megszolgaljak orban basi 50 milliardjat, amit az rmdsz-be szort... Hej, romanok, ebreszto, nagyon hulyenek neznek benneteket, es egy idegen kis pondro agital a ti hataraitokon belul...Ezt hagyjatok? A posvanyosi uszitasnak ma mar eves hagyomanya van...
karma1
@Nessy: @papa.49: Eppen most olvastam a Hocipoben egy reszletet Lengyel Laszlo es Marko Bela rmdsz elnok parbeszedeibol keszult konyvet, "Engedd hazamat ertenem" cimmel, hat allati erdekes a dolog, Marko Bela, akinek ezerrel kene nyalnia orban segget azert a jo par milliardert, amit kaptak tole, o maga jelentette ki, hogy a szekelyek es Erdely igazabol nem tartozik sehova sem, sem Magyarorszagra, sem Romaniara nem gondol ugy, mint a hazajara, neki a haza Szekelyfold... Puff neki! Akkor megis mi a kurva anyjaert agitalja az "ujmagyarokat" is, hogy szavazzanak ide orban kormanyban maradasarol??? Mi a banatos loszar kozuk van a magyarokhoz??? Mennyit kene kapniuk azert, hogy azt mondjak, mi magyarok vagyunk, akiket Trianon elszakitott a magyar hazatol, oda tartozunk. Nem, marko bela nem ezt mondja Szoval azt kellene elernie legeloszor is az ellenzeknek, hogy SENKI ne szavazhasson kulfoldrol (nyugatrol SE!!) , mert azoknak az aranya eldontheti a valasztast, akik 2018-ban eletvitelszeruen Magyarorszagon elnek, csak fel kell emelniuk a segguket a fotelbol.
Nessy
Erdély, a székelyek, Trianon előtt sem vallották magukat Magyarország szerves részének! A történelem folyamán igyekeztek önállóak maradni!
Aztán, ha úgy kivánták az érdekeik, pillanatokon belül a másik oldalra álltak.
Most pénzért látszólag nagy "magyarok", és a fideszre voksolnak!
Legalább is egy réteg!
Nem tudom őket nagyon elmarasztalni. Nem veszik észre, hogy aljas játszma bábui.
magyarbakancs
"Az Orbán-kormány újraválasztására buzdítják az erdélyi magyarokat"
Fidesz elvtársak nagy lehet a GEBASZ ha már a erdélyi díszlet Székelyek-Magyarok is kellenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.