A rendőrség szerint azonban minden szabályszerű volt, és nem történt mulasztás. Az áldozat fia szerint azonban ez nem egy "normális" igazoltatás volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegeny csalad, meg azt hiszi, hogy fog kapni jogorvoslatot! Irigylem oket az optimizmusukert. sintersanya orszagaban...
A rendor "csak" vegezte a dolgat... Sabalysertes nem tortent, az ugyet lezartnak tekintik. Arra mar a kutya sem fog emlekezni, hogy az auto MAR PARKOLT, amikor a rendorok - csak ugy - odamentek "rutin-ellenorizni"... (Nana, egy mozgo jarmuvet sokkal szarabb megallatani,. meg aztan sporoltak a benzinnel is).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Szegeny csalad, meg azt hiszi, hogy fog kapni jogorvoslatot! Irigylem oket az optimizmusukert. sintersanya orszagaban...
A rendor "csak" vegezte a dolgat... Sabalysertes nem tortent, az ugyet lezartnak tekintik. Arra mar a kutya sem fog emlekezni, hogy az auto MAR PARKOLT, amikor a rendorok - csak ugy - odamentek "rutin-ellenorizni"... (Nana, egy mozgo jarmuvet sokkal szarabb megallatani,. meg aztan sporoltak a benzinnel is).
Pálinkás Pál
@karma1: Azért az éremnek két oldala van...engem is szokott zsaru megállítani,,/ az általatok utált egyik célcsoportba tartozom..nagydarab ,kopasz../ mégsem akarnak rögtön a motorháztetőre fektetni...pedig nem esem seggre egy igazoltatástól...ja...hogy engem tényleg csak véletlenül szoktak megállítani,nem célzottan...hát ez van...
karma1
@Pálinkás Pál: Ha en nagydarab, kopasz lennek, akkor valoszinu engem sem zavarna egy igazoltatas, mivel ma szerintem Magyarorszagon nincs olyan rendor, aki merne egy nagydarab kopaszt "csak ugy:" igazoltatni/
Nekem a vilagon semmi bajom a nagydarab kopaszokkal, esetleg ok sokkal nagyobbat tudnak esni - sokkal latvanyosabban - mint egy kicsi, konnyu...:o))))
Oket sem celzottan, hanem szerintem szorakozasbol es unalombol igazoltattak, legalabbis az eddigi sajto nem utalt arra, hogy barmiben is gyanusnak talaltak volna oket.
Azt pedig Magyarorszagon a mai korulmenyek kozott nem hiszem el, hogyha egy rendor igazoltat egy autost, akkor valamit NE talaljon ki, amivel birsagolhat. A szomszedunk otthon egy 3 gyerekes rendor volt, Budaorsnel teljesitett rendszerint szolgalatot, es MINDEN kulfoldi rendszamu kamiont megallitottak, penzszerzes celjabol. Mert a kulfoldi inkabb fizetett nekik, hogy tovabbmehessen - magyart nem mertek ugyanilyen celzattal megallitani.
Szoval ne haragudj, nem hiszem el, hogy a rendorok NEM akartak volna anyagi elonyt szerezni ettol a ferfitol. Egyszeruen a rendorok moralja lent van a beka segge alatt, es nem latnak semmi mast a kormanytol sem, csak azt, hogy az autosok retege az, akirol a leheto legtobb extra bort lehet lenyuzni. Es meg is teszik, buntetlenul - mert az a fonokuk, aki.
karma1
@Pálinkás Pál: Meg annyit az elozohoz: ma a" kopasz nagydarab " kulseju egyenrol egy gyalogrendor sohasem tudhatja, hogy nem a kormanynak dolgozik, mint kubatov-legeny.
A Dozsa Gyorgy utnal 2 ember eletet kovetelo balesetnel a baleset okozojat nagyon rovid idon belul kiengedtek a rendorok, holott mar van folyamatban levo bunugye, es autot se vezethetett volna, de egyszeruen az ilyen alakoktol fosnak a rend derek orei...
Ne felj, ha egy 40 kilos nenike menne at az uton nem a zebran, harman ugrananak ra , megbuntetni...
1magyar
Nem tisztem védeni a rendőröket, de semmi közük a halálához, sőt azonnal megkezdték az újraélesztést.
Max. annyi róható fel nekik, hogy a forró motorháztető nem jutott eszükbe. Ha az utcán sétál akkor is meghalt volna, valami baja lehetett.
karma1
@1magyar: Te is elkezdened azonnal az ujraelesztest, ha tudnad, hogy hunyo vagy, ez viszont kutya kotelesseguk, nem meghato, hogy ezt tettek, hanem munkakori kotelesseguk.
Hogy meg jobban elszornyedj: ha egy kifejezetten korozott bunozo lett volna az illeto, AKKOR IS el kellett volna kezdeni az ujraeleszteset.
Nagyon keves olyan halalesetrol hallani, ami vezetes kozben kovetkezik be.
Ergo: ha a rendorok nem forszirozzak a teljesen felesleges igazoltatast, akkor az illeto 99 % valoszinuseggel meg mindig elne...
Ha elfelejtetted volna azt az egyszeru tenyt, hogy a rendorok egy ALLO, NEM JARO MOTORU gepkocsihoz mentek igazoltatni: magyarul: kizarolag basztatas celjabol.
Nem volt szabalytalan vezetesi manover, nem bekotott biztonsagi ov, az illeto NEM vezetes kozben kezdett el telefonalni. (Valoszinuleg azert allt meg, hogy nyugodtan telefonalhasson.)
Innentol kezdve lehet vedeni a derek rendoroket...
1magyar
@karma1: Amit leírtál: hülyeség. Attól,hogy valakit igazoltatnak nem hal meg.
Jó,hogy nem azt mondod ha elviszi valaki a gyerekét egy injekcióra ami nyilván idegesítő, belehal.
Vagy valaki autózás közben előz, abba is belehalhat?
karma1
@1magyar: Hogy a fenebe ne halhatna meg? Felesleges adrenalintermeles az extrem forro idoben? Ha hozzam odajonne egy rendor feleslegesen basztatni, hidd el, nekem is felszaladna az adrenalinom! En nem halnek meg, mert egeszseges vagyok, de egy felesleges stresszhelyzet egy kulonosen forro kanikulai napon senkinek sem kedvez.
Az autoban pedig nem elozeskor hal meg az ember, csak ha peldaul rejtett szivbaja van, es pechjere pont akkor lesz rosszul , amikor eppen vezet. (Ha nem tudnad, az elozes MINDIG adrenalinszint-emelkedessel jar, mert az bizony mindig egy bizonyos szinten stressz-helyzet).
Nem emlekszel peldaul arra a buszsoforre, aki nem olyan regen osszetorte a buszat, mert vezetes kozben lett rosszul? Pedig a buszvezetoknek a D kategorias jogositvanyhoz PAV2 palyaalkalmassagi vizsgaval kell rendelkezniuk, pont az ilyen helyzetek elkerulesere. (Terheleses szivvizsgalat).
Asszem, te nem vezetsz autot, hogy alapveto dolgokkal nem vagy tisztaban. Ez nem baj, de azert megneznelek teged, amikor egy rendor hatrabilincseli a kezedet , mert szerinte nem engedelmeskedtel az amugy felesleges es barom intezkedesenek, hogy akkor te hogy viselkedsz, mennyire szalad fol az adrenalinod a stressztol...

Soha nem volt problemam meg gyerekkoromban sem az injekcioval, az kevesebb, mint egy rossz szunyogcsipes. Amitol szinten nem felek, de utalom, mert gyakrabban er, mint egy injekcio...:o)))
Pálinkás Pál
@karma1: van abban valami amit leírtál...de változatlanul fenntartom...én még nem láttam olyat hogy csak úgy odamenjenek egy parkoló autóhoz kekeckedni,hacsak nem tilosban áll..a pénzszerzési moráljuk...no abban lehet igazságod...de erre mi autósok szoktattuk rá őket...sosem fizettem helyszíni bírságot...mindig azt mondtam jelentsen fel,majd a bíróságon megbeszéljük.,...az esetek felében nem lett feljelentés..és a másik részében is mindig jobban jártam a bíró által kiszabott büntetéssel...Csak tudod az a baj ,hogy az átlag magyar összefossa a bokáját is ha a szerv csúnyábban ránéz...és inkább fizet,mint hogy továbbvigye az ügyet!!!Ezért írtam hogy az éremnek két oldala van...Ha nem lennének az emberek ilyen birkák, a hatóságok,meg a kormány sem merné megtenni azt ,amit így röhögve!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Mindennek meg kell tortennie egyszer LEGELOSZOR...:o))
na, ez volt az az eset,...:o)))
(Hogy vilagossa tegyem: a 3 gyerekes rendor szomszedunk is minden ok nelkul allitotta meg a kamionokat, illetve csak neki volt indoka - igy szerzett extra penzeket a csaladja eltartasahoz...)
De inkabb a kamionosok fizettek, mert sok kilometer allt meg elottuk,...:o)))
Teljesen egyetertek veled abban, hogy egy atlagembert idegesit Magyarorszagon egy igazoltatas, hiszen belekothet meg abba is, hogy az eu dobozodban lejart peldaul a gez szavatossaga...
A magyar torvenyek pedig galansan megengedik ilyenkor a teljesen irrealis nagysagu bunteteseket is, hiszen mibe van az nekik? Ez egy ingyen gesztus a rendorseg fele: szabadon garazdalkodhatnak, mert ok a SZERV...Es kaszalhatnak, amennyit nem szegyellnek, es amennyit le tudnak gombolni az autosokrol,...
Pálinkás Pál
@karma1:Most erre mondhatnám hogy holnaptól senki ne fizesse be az ilyen jellegű bírságokat...elvégre nem tudnának mit csinálni...mindenkit nem lehet lecsukni...de rászoktatták a magyart a bankszámlára,így könnyedén le tudják tiltani...De tudod mit mondok,tökéletesen megérdemli ez a birka népség...akiknek ennyi tiltó rendeletet zúgolódás nélkül letolnak a torkán.../dohányzás...stb.../ az a nép megérett a bukásra,arról nem beszélve hogy van közel kétmillió félhülye analfabéta,aki még tapsol is ennek!!
karma1
@Pálinkás Pál: Sajnos, nagyon igazad van! Es ha tovabbra is ez a bagazs fog nmaradni, akkor a moral csak romlani fog, es az autosokat meg jobban megtalaljak, mint eddig. (Lasd a magas uzemanyag-adokat, az eldugott trafipax-okat, es a mestersegesen csinalt buntetesi lehetosegeket...mint pl. lejart eu-csomag, vagy elakadasjelzo 3szog ! MOST! AMIKOR MINDEN AUTON VAN MESSZIROL ERZEKELHETO ELAKADASJELZO! Nekunk peldaul ilyen elo sincs irva az itteni KRESZ-ben. sem az eu csomag, sem a lathatosagi melleny, szoval semmi olyan, ami miatt otthon sulyos tizezreket fizethetsz - mert persze arrol ne is almodj, hogy az adhato penzbuntetes also hataran fog buntetni a rendor, amikor kiszabhatja az adhato legtobbet is...)
quadrocopter
Majd kapnak a hozzátartozók egy orvovszakértői véleményt, mely szerint " az idejében érkező szakorvosi segítség sem menthette volna meg az elhalt életét" oszt' jó napot!
karma1
@1magyar: Csak a miheztartas vegett, na meg azert is, mivel 41 eves balesetmentes jogositvanyom van, million feluli levezetett kilometerrel. (Ebben egy ev autos futarszolgalattal, napi 700-900 km-es vezetessel amit sokszor 18 ora alatt teljesitettem).

Mert ez tortent:
www.nlcafe.hu/ezvan/20170807/ujpesti-igazoltatas-kozben-meghalt/
1magyar
@karma1: 1981 óta van jogosítványom és azóta vezetek, ill. az utóbbi 5 évben nem.
Mindig autóval jártam, többször igazoltattak is, de még élek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.