A rendőrség szerint azonban minden szabályszerű volt, és nem történt mulasztás. Az áldozat fia szerint azonban ez nem egy "normális" igazoltatás volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegeny csalad, meg azt hiszi, hogy fog kapni jogorvoslatot! Irigylem oket az optimizmusukert. sintersanya orszagaban...
A rendor "csak" vegezte a dolgat... Sabalysertes nem tortent, az ugyet lezartnak tekintik. Arra mar a kutya sem fog emlekezni, hogy az auto MAR PARKOLT, amikor a rendorok - csak ugy - odamentek "rutin-ellenorizni"... (Nana, egy mozgo jarmuvet sokkal szarabb megallatani,. meg aztan sporoltak a benzinnel is).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Pálinkás Pál: Mindennek meg kell tortennie egyszer LEGELOSZOR...:o))
na, ez volt az az eset,...:o)))
(Hogy vilagossa tegyem: a 3 gyerekes rendor szomszedunk is minden ok nelkul allitotta meg a kamionokat, illetve csak neki volt indoka - igy szerzett extra penzeket a csaladja eltartasahoz...)
De inkabb a kamionosok fizettek, mert sok kilometer allt meg elottuk,...:o)))
Teljesen egyetertek veled abban, hogy egy atlagembert idegesit Magyarorszagon egy igazoltatas, hiszen belekothet meg abba is, hogy az eu dobozodban lejart peldaul a gez szavatossaga...
A magyar torvenyek pedig galansan megengedik ilyenkor a teljesen irrealis nagysagu bunteteseket is, hiszen mibe van az nekik? Ez egy ingyen gesztus a rendorseg fele: szabadon garazdalkodhatnak, mert ok a SZERV...Es kaszalhatnak, amennyit nem szegyellnek, es amennyit le tudnak gombolni az autosokrol,...
Pálinkás Pál
@karma1:Most erre mondhatnám hogy holnaptól senki ne fizesse be az ilyen jellegű bírságokat...elvégre nem tudnának mit csinálni...mindenkit nem lehet lecsukni...de rászoktatták a magyart a bankszámlára,így könnyedén le tudják tiltani...De tudod mit mondok,tökéletesen megérdemli ez a birka népség...akiknek ennyi tiltó rendeletet zúgolódás nélkül letolnak a torkán.../dohányzás...stb.../ az a nép megérett a bukásra,arról nem beszélve hogy van közel kétmillió félhülye analfabéta,aki még tapsol is ennek!!
karma1
@Pálinkás Pál: Sajnos, nagyon igazad van! Es ha tovabbra is ez a bagazs fog nmaradni, akkor a moral csak romlani fog, es az autosokat meg jobban megtalaljak, mint eddig. (Lasd a magas uzemanyag-adokat, az eldugott trafipax-okat, es a mestersegesen csinalt buntetesi lehetosegeket...mint pl. lejart eu-csomag, vagy elakadasjelzo 3szog ! MOST! AMIKOR MINDEN AUTON VAN MESSZIROL ERZEKELHETO ELAKADASJELZO! Nekunk peldaul ilyen elo sincs irva az itteni KRESZ-ben. sem az eu csomag, sem a lathatosagi melleny, szoval semmi olyan, ami miatt otthon sulyos tizezreket fizethetsz - mert persze arrol ne is almodj, hogy az adhato penzbuntetes also hataran fog buntetni a rendor, amikor kiszabhatja az adhato legtobbet is...)
quadrocopter
Majd kapnak a hozzátartozók egy orvovszakértői véleményt, mely szerint " az idejében érkező szakorvosi segítség sem menthette volna meg az elhalt életét" oszt' jó napot!
karma1
@1magyar: Csak a miheztartas vegett, na meg azert is, mivel 41 eves balesetmentes jogositvanyom van, million feluli levezetett kilometerrel. (Ebben egy ev autos futarszolgalattal, napi 700-900 km-es vezetessel amit sokszor 18 ora alatt teljesitettem).

Mert ez tortent:
www.nlcafe.hu/ezvan/20170807/ujpesti-igazoltatas-kozben-meghalt/
1magyar
@karma1: 1981 óta van jogosítványom és azóta vezetek, ill. az utóbbi 5 évben nem.
Mindig autóval jártam, többször igazoltattak is, de még élek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.