Nem kergeti tovább a külügyminisztérium az amerikai szövetségi kormányt a CEU-ról szóló megállapodással, hanem beéri a New York állammal kötendő egyezséggel, amelyet hamarosan alá is írnak - értesült a hvg.hu. A megállapodással az egyetem ugyanakkor csak az egyik, működését ellehetetlenítő feltételt pipálhatja ki: a lex CEU értelmében még New York-i kampuszt is kell létesítenie.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ezek szerint a szégyenben is lehet tocsogni hosszú ideig.
lusta
A kampusz problémája is meg lesz oldva. ne legyenek kétségeink efelől és hatalmas sikerként fogják az egybites 300 forintos budiforradalmárok részére harsogni.
Eladott Ország
Csak azért, mert Donald magasról tesz Viktorka okos fejére.
Hiába Lázár János tenyérbemászóan sunyi vigyora, Kovács Nemsikerült Zoltán kioktató, cinikus arroganciája, hiába az átlátszó időhúzás és Altusz Kristóf főtárgyaló kinevezése, a megannyi sikamlós hazugság és a mi készen állunk kezdetű szándéknyilatkozatok tömkelege: a CEU-ról a szövetségi állammal nem lehet tárgyalni. Azon egyszerű oknál fogva, mert Amerikában – Trump ide vagy oda – az alkotmány és a törvények nem arra vannak, hogy azokat megkerülve, okosba’ tárgyalgassanak, hatásköröket leszarva egyezkedjenek. Lehet köpködni az Egyesült Államokat, de ott olyan nem fordulhatna elő, hogy egy miniszter egy idegen országban hozott bírósági ítéletet kommentálva fenyegetőzzön, zsarolgasson és csapkodja magát az anyaföldhöz, mint azt Lázár Sohanemiszomsört János (az se igaz) tette a csíki sörmanufaktúra kontra Heineken romániai pere kapcsán.
Mert ugye nem mindegy, hogy kecsesen ringó fecske, avagy recsegve fingó kecske!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/l%C3%A1z%C3%A1r.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.