A Telekom 2017. augusztus 11-től megújította vezetékes internet-portfólióját és új, nagyobb sávszélességű internet-csomagokat vezetett be. Miközben a maximum 10 és 20 Mbit/s sebességet kínáló csomagok megszűnnek, addig a garantált sebességek is változnak: Míg ez az 50 Mbit/s-t kínáló Netmánia XL-nél 15 Mbit/s fel és 1 Mbit/s lefelé volt, addig az új, otthoni net 50-ben mindkét érték 1 Mbit/s. Vannak olyan helyszínek, ahol eddig maximum 5 vagy 10 Mbit/s sebességű internetkapcsolat volt elérhető. A Telekom weboldala szerint ezeken a helyszíneken az új csomagok közül az egyik sem elérhető...

Forrás: into.hu
Feltöltő: vmarci21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Deutsch Tompika mit ígért 2018-ra , és mi lesz belőle ?
lópicigáspár
A T-home IP TV meg egy rakás szar! Naponta újra kell indítani mert lefagy, ők meg állítják, hogy semmi baja! Talán először azt kellene üzembiztossá tenni, ami már megvan, aztán a fejlesztés!
papa.49
@justhpeter: A ,,fürtöske,, fejlődést ígért ez is fejlődés CSAK VISSZAFELÉ !!!
justhpeter
@papa.49: Igazad van, az irányt nem mondta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.