K-vonal, újratöltve. Zárt, belső vezetékes telefonhálózatot fejleszt a kormány, szúrta ki a Magyar Közlönyben a Magyar Nemzet. A vonatkozó anyagokat Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes írta alá, melyek elrendelik, hogy minden államigazgatási és rendvédelmi szervet, kormányhivatalt, állami kórházat, kormányzati fenntartású közigazgatási szervet, az Országos Bírósági Hivatalt és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot egy nem nyilvános, helyhez kötött (vagyis vezetékes) telefonszolgáltatás kösse össze. A vonalat a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) építheti ki, nem tudni, mennyiért. Egyelőre csak annyi biztos, hogy idén 307 millió forintot szánnak rá a belügy kasszájából, és hogy még a 2019-es költségvetésből is jut majd rá egy szelet. A határozatok szerint az érintett állami és kormányzati szervek 2018. június elsejéig fel kell mondják a meglévő előfizetéseiket. És ez még nem minden, mert a vezetékes után egy zárt mobilhálózat is jöhet. Ennek...

Forrás: mfor.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Cefi: azért az félelmetes, hogy mennyire erőltetik az ötvenes évek hangulatát, retorikáját, és tetteit...Remélem úgy is végzik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
@Pálinkafőző Rézüst: Ágálok minden hasonlítgatás esetében, mert az mindig ' sántít ' !

Ha már mégis, akkor a két időszak történéseinek - és a két időszak törekvései nem IS hasonlítanak - indokai mint ég és föld !

Sajnos a mai regnáló ténykedésében minden alkalommal valamiféle hasonlítgatás jelenik meg a kritikákban, holott az sosem hasonlítható máshoz, másokhoz, csak az önös harácsolási-, hatalom tartási törekvés megjelenítése gyakorlatilag !!!
nezelodo
Lesz moszkvai vonal is, olyan egyfelé beszélős, amit itthon csak hallgatni lehet?
relatív
@nezelodo: ..ez a regnáló - és kiszolgálói - reménye ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.