A pökhendi és irritáló gazdagodásba monarchiák is belebuktak már - mondta az ügyvéd. A pökhendi és irritáló gazdagodásba monarchiák is belebuktak már - mondta az ügyvéd. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Mészáros miatt átírnák a Balaton-törvényt A Mészáros–Tiborcz-kör most a legértékesebb balatoni telkekre vetett szemet Most egy irodaházat vett Mészáros Lőrinc Az Orbán-kormány teljesen felszámolná a jogi kontrollt, egyetlen célja a hatalmon maradás. Nehéz-Posony Márton szerint a populizmus, a propaganda még működik, de az emberek bármikor megunhatják, hogy hülyének nézik őket.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sajnos, Nehez-Posonynak az utolso mondataban van a lenyeg:
orbanek addig nem nyugszanak, amig a merhetetlen gazdagodasuk kozepette nem vonnak minden reteget a kontrolljuk ala...
Es itt a "kontroll"-on van a hangsuly...
Mert abban a pillanatban, ahogy valaki kontroll ala kerul - magyaran megszunik onallo lenni - onnantol kezdve azzal a reteggel BARMIT meg lehet csinalni.
Es orbanek meg is fognak csinalni mindent, mert az ugyeszseg minden nyomozast elejt, a rendorseg meg mar el sem kezd nyomozni...
Szomoru lesz 2018...
lampa laz
A fenti cikk alatti hsz-eket olvasva elkeserítő, h milyen sok "nemzeti" sötét, bunkó ember van. Ezek mellé még a szerencsétlenkedő ellenzéket is hozzá vesszük, a fidesz újból simán megnyeri a választásokat. Szomorú..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.