Főleg úgy, hogy már Simicska Lajosnak is jobban hisznek, mint a DK elnökének. Nagyinterjú Soproni Tamással, a Momentum alelnökével elnézésről, 10 százalékról, dühről és pöcsökről. Tisztázzuk: kik azok a ballibsi, álértelmiségi pöcsök? Fekete-Győr András pártelnök azt mondta, ön tisztázni fogja a helyzetet. Kezdjük ott, hogy nagyon felhúztam magam akkor, ennek az eredménye lett az a Facebook-bejegyzés. Min? Azon, hogy az általam egyébként tisztelt baloldali véleményformálók egy része automatikusan beáll a haverok mellé, és összezárnak anélkül, hogy valójában tudnák, mi történt a Nyitás Fesztiválon Ungár Péterrel. Persze, van, amiért elnézést kell kérnem. Egyrészt tudom, hogy erősen fogalmaztam. Ezért kér elnézést? Nem, dehogy. Szerintem egy fiatal generáció képviselőjeként belefér, hogy erősen fogalmazzak egy társadalmi igazságtalanság kapcsán.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes, amikor egy mikroszkop nagysagu partkezdemeny huszoneves ifja mondja meg a velemenyet arrol az emberrol, akinek a miniszterelnoksege alatt o kb. a homokozoba pisilt.
2018 aprilisa utan ez a kis sejthalmaz nemhogy a sullyesztoben nem lesz, hanem emlekezni sem fognak ra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Erdekes, amikor egy mikroszkop nagysagu partkezdemeny huszoneves ifja mondja meg a velemenyet arrol az emberrol, akinek a miniszterelnoksege alatt o kb. a homokozoba pisilt.
2018 aprilisa utan ez a kis sejthalmaz nemhogy a sullyesztoben nem lesz, hanem emlekezni sem fognak ra.
karma1
A kis goreny mar allati jol tud mellebeszelni, foleg, hogy a 2018-as orban-gyozelemrol kerdezik... Ugyanis elszolta magat nem sokkal a Nolimpia utan egy riportban, hogy ok nem is tervezik orban levaltasat 2018-ban. Nana, hogy nem a jelenlegi 1200 taggal a spajzban sincsenek...
Most megint raerosit erre, es nem tudja megfeleloen kezel ni a 2014-es millio fele kispart felaprozo szerepet...
nem latja be, hogy a 3-4 %-kal semmit sem lehet elerni, meg a parlamentbe jutasi kuszobot se,...
wagabund
..."Soproni: Nem akarjuk összegyurcsányozni magunkat"...

pedig minden pillanatban azt tették...és mint látható, azt is teszik, és fogják is...ugyanis ha nincs építő mondanivaló, ami húzóerővel hat a politikát figyelő néprétegre, akkor gyorsan elő a megbízható gyurcsányozással...

ahogy a divat változik, úgy ez is..

.fel kéne nőni...és nem összetéveszteni a harminc évvel ezelőtti fideszes gárdával a ma fiatal gárdát..azok az idők elmúltak...már nem olyan lelkesek az emberek, akik akkor valami nagyon újra vágytak..és ennek a fidesz felelt meg...

ma már valami új kellene...nagyon új, nagyon meglepő, nagyon vágyott...

-hogy? hogy csak gyurcsányozás van? hááát...az bizony már(még) kevés...amúgy is a fidesz levédte a szót...az az övék...meg Soros is...

esetleg Simicska...de akkor meg levágják az aranytojást tojó tyúkocskát...ááá... ez sem jó..
bencemacska
"Mindig vannak új szereplők, akiket ki lehet próbálni,"
Egész jó program egy fiatalember számára!
Hogy kiemeltem a szövegkörnyezetből? Ez a divat!!!

És ennyi maradt ebből a hosszú- hosszú interjúból számomra megjegyzendőként!
Clavigo
"" Nem hagyjuk magunkat össze...stb ""...Soproni,,( vagy kijafaszomvagy ),,,Te ki a qrva @nyád vagy kiccsóka ??? Itt többről van szó,,mint a te megélhetésedről,,,,kicsi Orbán-csicska..
nyanya001
Akkor szarjátok össze magatokat oszt jó napot !
Manhattan
Azok a pénzes emberek akik felvállalták hogy támogatják őket, a fidesz malmára hajtják a vizet. Vagyis a baloldali szavazókat akarják megosztani úgy mint az lmp. A Fekete felvállalta, hogy Orbán a mintaképe, sőt mindig a fideszre szavazott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.