Tragikus baleset történt szombat délelőtt Budapesten, a VIII. kerületben. A Szigony utcában, vélhetően egy ház hatodik emeletéről kizuhant egy négy év körüli kisgyermek – értesült a 24.hu.

A portál szerint az anya nem volt otthon, lement a boltba. Az áldozat egy kínai kislány, akit az asszony – két testvérével együtt – egyedül nevel, az apjuk Kínában tartózkodik.

A rendőrség azt írja:

a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2017. augusztus 19-én 8 óra 4 perckor, hogy Budapesten, a VIII. kerület Szigony utca egyik társasházának hatodik emeletéről egy négy év körüli gyermek eddig ismeretlen körülmények között kiesett.

A helyszínre érkező egyenruhások találták meg a kislányt, és néhány perc múlva megérkeztek a mentők is. A pici életét már nem tudták megmenteni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kripton
Panelház nyolcadik emeletén laktunk. Amikor apa lettem az első dolgom volt az ablakokra rácsot szerelni, pedig a kicsim még járni sem tudott.
ágimami
Ez valami döbbenet!!! Hányadik eset ez már???
Reggel 8 óra után, HOL VOLTAK A SZÜLŐK???
Egyszerűen nem térek magamhoz!!!:DDD
Cicamama55
@ágimami: Cikkben le van írva. Anya boltba ment, apa külföldön tartózkodik. Ezen a nyáron nagyon sok gyermek tragédiáról olvashattunk az biztos! Gyermekeket felnőtt felügyelete nélkül hagyni bárhol, hatalmas felelőtlenség! Nekem ez a z anya pont az ellentétem, mert én meg túl féltő vagyok, na de "jobb félni, mint megijedni."Ettől függetlenül én nagyon sajnálom, biztosan az esze sincs a helyén egy ilyen eset után.
Veleda
Túl sok az idén a gyermek baleset. Szinte naponta van áldozata a figyelmetlenségnek. Tévedés azt gondolni, hogy a gyermek szépen játszik, nem történhet semmi. Sajnos a baj egy pillanat alatt megtörténik, három gyerekkel egyedül lenni, belátom nem könnyű, de vannak szomszédok is, őket is meg lehet kérni arra a félórára, amíg az anya elmegy otthonról.
ágimami
@ágimami: Biztos figyelmetlenül olvastam el a cikket mert eléggé siettem, de számomra ez sem menti fel az anyát, mivel FELELŐTLEN volt! Ekkora gyereket NEM SZABAD egyedül hagyni, ahogy @Veleda: is írja, valakinek kellett volna szólni, hogy figyeljenek a gyerekekre!
Egyébként nekem is az a bajom, hogy ahogy öregszem, hajlamos vagyok túlaggódni a dolgokat, pedig soha nem volt rám jellemző!!
Nem szeretnék az anya helyében lennék, én biztos bele is őrülnék!!!
Szegény kicsi gyermek, nyugodjál békében!!!
Cicamama55
Most a hírekben a nagynénit említették, hogy neki kellett volna vigyázni a gyerekekre, ő ment le a boltba...A lényegen nem változtat, csak más a felelős a tragédiáért...Nyugodjék békében a kicsi gyermek!
kripton
Panelház nyolcadik emeletén laktunk. Amikor apa lettem az első dolgom volt az ablakokra rácsot szerelni, pedig a kicsim még járni sem tudott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.