Zavartan és idegesen viselkedett, ez lett a veszte, a rendőrök most vádat akarnak emeltetni a soproni férfi ellen. Fotó a konyháról.

Vádemelést javasol a rendőrség egy soproni gyanúsított ellen, akinél kábítószert és termesztéshez szükséges berendezést találtak – írja a police.hu.

Soproni Rendőrkapitányság nyomozást folytatott a helyi, 36 éves K. Gergő ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök 2017. január 12-én az esti órákban Sopronban igazoltatták a helyi lakost. A zavartan és idegesen viselkedő férfi a nyomozók kérdéseire elismerte, hogy az intézkedés előtt kábítószert fogyasztott, amiből otthonában is tart. Házkutatást tartottak, aminek eredményeképpen 31 tő kábítószergyanús növényt, termesztéshez szükséges berendezést és szárított zöld növényi törmeléket találtak.

Ebben a konyhában mozdulni sem lehet a vadkendertől – fotó

Fotó: police.hu

A nyomozók a férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy

a lefoglalt zöld anyag és a növényi egyedek is kábítószernek minősülnek. A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Soproni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

(police.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@qxy: Nana,... Itt szinte minden rendes maori haztartasban van egypar bokorra valo...:o))))Ha hiszed, ha nem, fajdalomcsillapitasra hasznaljak ...(is)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Vazze, ez a furdoszoba a fenti kepen... (nem nyitottam meg a cikketm, csak ezt az elso kepet neztem a rozsaszin kaddal...:o))))
qxy
@karma1: De hol van az a kád? Csak nem az ablak párkányra gondolsz ahol ott van a redőny húzó?
karma1
@qxy: hahaha, nem tettem fol a szemuvegemet, ez nagyon jo...! Hat persze, hogy konzervbol kell elniuk...:o))) Bar ez nem is olyan sok, csak par to"...:o))))
qxy
@karma1: Na de gondolom ettől is lenne olyan élmény hogy,
.- Láttad bakker aztata sárga csíkot az égen tennap?
.- Nem.-
Ja ,akkor az a nap volt. csak én vagyok a lassú ?
qxy
Amúgy 90 es években vittem kocsival egy ilyen " vega gyereket mert ugye a zőődet szereti . Sándórfalvára Szegedről. Egyszer csak kiabál.- lassicccs lasssiccs , ájjj ájj itt van itt van érzem a szagát húúúú . és láss csodát, olyan fél hold, egész kiig az országútig és tényleg az volt. kurva sok. Erre a kölök.- Nnnna így kell ezt csinálni mert a gyökerek azt keresik ami el van dugva.Itt meg mindennap el mennek és a kutya se tudja mi ez csak , szépzőőőőd.és sok
karma1
@qxy: Nana,... Itt szinte minden rendes maori haztartasban van egypar bokorra valo...:o))))Ha hiszed, ha nem, fajdalomcsillapitasra hasznaljak ...(is)
karma1
@qxy: Nem samli,...:O)))) Azokra a helyekre mennek ki elsosorban, ahol tul magas a villanyszamla...:o)))) Mert ennek megy az infralampa, ha el van szegenyke dugva...:o))))
qxy
@karma1: tudtam és sokan ma is használják

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.