Bienerth addig kötötte az ebet a karóhoz, amíg az emberek hátat fordítottak neki. Nem képletesen. Szeptember 1-jén megbukott Bienerth Gusztáv, és már nem ő a Magyar Úszószövetség elnöke, miután a tagság 141 igen, tíz tartózkodás és kettő ellenszavazattal megvonta a bizalmat tőle. Vezető nélkül maradt a magyar úszósport A Magyar Úszó Szövetség közgyűlése megvonta a bizalmat Bienerth Gusztáv elnöktől. A gazdasági szakember megvárta, hogy kivégezzék. Bienerth elnöksége alatt sok pofont kapott, megszámolni is nehéz – néhány napja Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár is faképnél hagyta -, de amit pénteken, az amúgy is botrányok közepette összehívott közgyűlésen kapott, az túlmutat mindenen, amit valaha láttunk: a jelenlévők hátat fordítottak Bienerth-nek, majd a szavazáson porig alázták. Íme az eset videón, érdemes megnézni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megis, mire szamitott bienerth? Ha egyszer valakiknek a nyakaba raktak ot "felulrol", ejtoernyoskent, akkor el kell viselni ennek a kovetkezmenyeit is.
Ennel vilagosabban nem lehetett kinyilvanitani az uszoknak a sajat velemenyuket - most megtortent, innentol kezdve orban vegye tudomasul, vannak emberek, sportolok, akik nem ertenek masbol, csak a szaktudasbol, a teljesitmenybol.
Politikus ne akarjon szakmai dolgokban otletelni.
Ezert tart ott a magyar foci is, mert minden komolyabb fociklub amator oligarchak tulajdonaban van.
RonaGyuri
közelében sincs hozzá, amennyit kiérdemelt! =))
RonaGyuri
@karma1: aki beáll ejtőernyősnek, annak jellemzően nincs ennyi esze! =))
wagabund
ennyi megalázást csak úgy viselhet el, hogy otthon jól kibőgi magát...akármilyen macsó is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.