Soros György a CEU-n tartott szemináriumán azt mondta, hogy aki migránssal fotózkodik, az megkapja az aláírást. Egy tanganyikai vízilónyúzó táborban bangladesi államkötvényekből szívták a drogos cigarettát Soros Györgyék. A milliárdos és barátai ráadásul pénzt esznek kenyérrel, egész pontosan vajas húszdollárost fokhagymával. A megfélemlített Soros-áldozatok vallomásán sírva lehet röhögn. Köszönjük, Dumaszínház!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A primitív birkák tápszere a marhaság is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
oh még az ilyenekre is akad vevő, még itt is! =))
quadrocopter
A primitív birkák tápszere a marhaság is!
Pálinkafőző Rézüst
@RonaGyuri: @quadrocopter: @silber13: skacok, ez csak humor a Dumaszínháztól! :))
RonaGyuri
@Pálinkafőző Rézüst: tudom, de nem nekem vannak olvasásértési gondjaim! De vannak itt olyanok, mint silbert13-által említett véglény (sajna nincs egyedül), akik az ilyet el is hiszik, sőt hisznek benne! =))
silber13
@Pálinkafőző Rézüst: Temészetesen tudom, de vedd figyelembe a durbincsokat és származékait! Nem véletlemn hogy felkerült az oldalra.
karma1
A Dumaszinhaz nagyon jo talalkahelye a mostani stand-up-os generaciojanak : olyan politikai kabare, mint amit Hofi csinalt, mar soha sem fog letrejonni, de az a helyzet, hogy ezek a fiatalok imadjak kiforditani a baromarcu futyiszesek cselekedeteit...
Inkabb nevessetek rajta, szorakozzatok, minel tobb ember neveti ki a rendszert, annal elobb fog bukni.
A szo, a nevetes O"L !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.