Időnk, mint a Balaton vize – oligarchák böhöm stégjei miatt iszaposodó. Kezdetek: a kalandozó magyarok hősies honvédő háború keretében jutottak el a Kárpát-medencébe, hogy itt otthont lelve aztán ezer éven át védelmezzék Brüsszelt a keletről érkező pogányoktól, miután az egész Nyugatot megvédve meghódították. A magyar eredendően keresztény nép, amit bőséges rovásírásos forrás is bizonyít. És szilaj: az államalapítástól egészen a közelmúltig kizárólag a magyarok döntöttek sorsukról, míg más nemzetek Anjou meg Luxemburgi meg Jagelló uralkodókat importáltak, kormányzásra képtelenségük okán.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gyenge próbálkozás a szerzőtől, közelébe sincs a lovagkeresztes nemzeti író-fejedelem mai vezércikkében felvázolt történelmi tablóhoz képest
kokopelli
@RonaGyuri: Lehet,hogy csak én értelmeztem szarkazmusnak?
Igaz az,hogy a "szarkazmus a humor legalsó foka"?!..nálam nem: ;--)
RonaGyuri
@kokopelli: Zsóti cikkét szarkazmusnak??? Ne már!
RonaGyuri
ezt írtam a Zsóti cikkről:

Történelmi lecke Zsótitól

Hasonlóakat nem első aklommal zagyvál össze, de most egyértelműbb lett

A párt központi napilapja mai vezércikkét, a nemzet nagy írója a lovagkeresztes firkász rittyentette „LENIN-FIÚK DEMOKRÁCIÁJA” címmel.
Nagy ívű történelmi tablót húzna: „Ott van minden a múltban. Csak venni kell a fáradságot és elő kell bányászni. Ugyanis a szakralitás sárba rugdalása – vagyis a felvilágosodás – óta semmi újat sem találtak ki ezek. Jakobinus–bolsevik–liberális: ez a történelmi kontinuitás, amely ott gyökerzik 1793. június 2-ban.”
Majd így indít: „A legfőbb közös vonása ezeknek a szörnyetegeknek, hogy soha, egyetlen pillanatig sem képviselték a társadalom többségét, egyetlenegyszer sem voltak képesek saját erőből és demokratikus úton hatalomra jutni, imádták az erőszakot, de természetesen csak akkor, amikor ők alkalmazták. Ha velük szemben, akkor rettenetesen megsértődtek.”
Majd, hogy okadatolja, hogy tényleg nincs magánál egy csoprtba sorolja: „Napóleon, Horthy, Bethlen, De Gaulle, Putyin, és Orbán” tevékenységét. Igaz közvetlen után azt is közzé teszi, hogy szerinte a nyugati liberális demokráciák eredete „Az 1919-es patkánylázadás után nyugatra menekülő bolsevik gazemberek” –ben keresendő! =))
Hogy mitől is gurult be, oh csak ő is fontosnak tartotta odalihegni a „a mai Kunfik, Fimmenek és a többi nyomorult Lenin-fiú”-k háromjának: Gulyás Márton, Vágó Gábor és ….
Nos a harmadik a központi előírásban a Schilling Gábor nevű rendező.
Nos nem az 5számú lenne, ha ez utóbbinak nem tudna valami eposzi jelzőt rittyenteni, s nem ő lenne ha nem verné ki a pofátlan arroganciája az egeket is. Igen ez gátlástalan retardált barom, aki nem állítólag, hanem írásban és többször a tőle megszokott stílusban mocskolta Őszentségét így merészelt írni: „A pápát a pi…ába elküldő Schilling ”!
Aminek meg van az a szépséghibája, hogy nem igaz, Schilling valóban a jelzett helyre küldött valakit, de az bizony nem Őszentsége, hanem a derék Veres...
RonaGyuri
folyt...

Aminek meg van az a szépséghibája, hogy nem igaz, Schilling valóban a jelzett helyre küldött valakit, de az bizony nem Őszentsége, hanem a derék Veres András püspököt! Ami azért nagyon más, még akkor is, ha most éppen, kivételesen ebben, állítólag azonos véleményen vannak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.