A tegnap eseménye volt, hogy az Európai Parlament költségvetési bizottsága tiszteletét tette Felcsúton. Munkatársai ellenőrizték ama híres kisvasutat, amely az unió pénzéből pöfög. Még nem ismerjük a véleményüket, az viszont már tudható, hogy a látogatásukra fölkészültek-e a nyilvánosság fórumai.…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zöldséges disznósajt

Nem is magyar az a fírkász, aki nem tudja pontosan hol dagonyázott a disznószarban Őfenesége

Így az újabb 2/3felé menetelve, de legalább is belehúzva ezerrel érdekes jelenség a magyar médiában az EU illetékesek látogatása. Talán a leglényegesebb az, ahogy beállítottságához méltóan ki, hogy fogalmaz. Tisztelgő látogatás vs. ellenőrzés, vagy udvarias, de határozott kritika vs. kell egy kis morgás, mert mégis EU-sok, etc.
A legjobb a derék Zöldi, aki ennek kapcsán körberugdossa kollégáit, mert szerinte nincsenek teljesen felkészülve arra, hogy pontosan tudják az adatokat Őfenesége földre érkezése megszentelt pillanatáról.
A dolognak az ad igazi pikantériát, hogy arról a korlátolt baromról van szó, akinek a földrajzi ismereti addig sem terjednek, hogy tudja Közép-Európa mit jelent! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
HAZAFIAK,MAGYAROK-csakkk neki fontos hol jött a világra-nekünk az a fontos HOL FÖLDELIK EL!!!-talán.
bakegya
@bencemacska: minden ESETRE,senki nincs E VILÁGON mondhatni,világszerte akinek a jó édes anyukáját ne emlegetnék kellő gyakorisággal többet ...végül is a személyi azonosítónk az ANYÁNK NEVE,SZÜLETÉSÜNK HELYE -ÉS IDEJE-de a lalánál senki se azonosíthatta volna be jobban"G"
papa.49
Nem az a baj, hogy nem tudni, hogy pontosan hol született, hanem az a baj, HOGY EGYÁLTALÁN MEGSZÜLETETT!!!
bencemacska
@bakegya: ma, 07:49
Ő pedig jól ismeri!!!
quadrocopter
Hát rohadt egy komoly kérdés, hogy a Gecit hol ellették!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.