2017. szeptember 20., szerda 19:45 A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye Budapest, 2017. szeptember 20., szerda (OS) - Hazudik a Habony érdekeltségbe került Mandiner Hazudik a Habony érdekeltségbe került Mandiner Az egykor szebb napokat látott mandiner.hu beállt a hazug Habony-média sorába. Vona Gábor tiszteletben tartja a Szeretem Magyarországot Klub működési elveit, vagyis a vitaest zártkörű jellegét, így az ott elhangzottakról nem kíván nyilatkozni. Egyúttal arra kéri a Mandinert, hogy ne süllyedjen a Ripost szintjére és hazugságokkal ne rontsa tovább az amúgy is süllyedő magyar sajtószínvonalat. A Rogán-minisztériumból szerkesztett lapok eddig 70 pert veszítettek a Jobbik ellen, a most megjelent cikkel újabb áldozata lesz a fideszes hazugságkampánynak.

Forrás: os.mti.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem nem akarok reklámot csinálni ennek a pártnak sem csak figyelembe ajánlom a Magyar Idők mai Bayer vezércikke kapcsán
amiről ezt írtam:
Zsóti és az ő buggyantott tojásai

Ahogy öregszik egyre szexistábbak a zagyvaságai, bár még Balog páter éneklős gyermekcsinálásától távol van

Két dolgoz is előre kell bocsássak:
Egyfelől, csak a rend kedvéért, a derék páter nem élvezésről csak pusztán gyermek-gyártásról hadovált.
Másfelől, ad mi a jó a spenóthoz, bár tény hogy akadnak olyan szerzők (mint tudjuk a guglival hüje is van nagy számban), akik szerint csudijó, de érdkesség, hogy hozzá adott fényképen

nem egészen buggyantott tojással lekendeznek! =))

Nos a derék lovag-keresztes mai vezércikkében nem egészen világos mit akart mondani azzal, hogy „A buggyantott tojásom és spenótom mellé kaptam minap a hírt”, de nem is igazán érdekes. Már csak azért sem, mert rögvest ilyenek is a klaviján termettek: „Mintha a HVG, az ATV meg Csuhaj V. Ildikó állandó meghívottja lenne a Fidesz szigorúan zárt frakció üléseinek.
Nem, ők nincsenek meghíva, jelentem. S bár kétségtelen tény, hogy senki e földön, senki nem tud úgy nézni Lázár Jánosra, annyi odaadással, héjanászos, avarra hullós, húsba beletépő szörnyűséges, gyűlöletes szerelemmel, mint Csuhaj V. Ildikó, ám ennek ellenére nem szokott ott ülni a szigorúan zárt frakcióüléseken. De még a lényegesen kevésbé szigorúan zártakon sem. ”
Majd hosszas mocskolódás után előjött a farbával: „Amúgy Orbán azt mondta, hogy egész Európa, s benne Magyarország sorsa a demográfiai helyzet és a migráció alakulásán múlik, s hogy nekünk igenis Sorostól és európai mamelukjaitól kell megvédenünk az országot.”.
Nos nekem csak egy kérdésem van: Honnan tudod B..meg! Pontosabban te honnan tudod jobban?
Nessy
Amikor nincs érdemi mondani valója valakinek, akkor kezd össze nem illő jelzőket halmozni!
Amikor valaki 16 szóban mondja el, ami hat szóban is elmondható, az egyéb gaztettekre is képes! ( Chamfort)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.