A legnagyobb tétel a kormány pécsi listáján a Pécs–Pogány repülőteret működtető cég felvásárlása lehet.

A Magyar Nemzet nem hivatalos, ám több, egymástól független forrásból származó információja szerint a kormány végül megmenti a csőd szélén táncoló, hozzávetőleg 7,5 milliárd forintos működési hiányt felhalmozó pécsi önkormányzatot.

Erre úgy kerülhet sor, hogy a kormányzat kifizeti Pécs tartozásait, ám cserébe be is nyújtja a számlát. Vagyis a város nem kap ingyenpénzt, és ez nem csupán azt jelenti, hogy sokkal szigorúbb gazdálkodást várnak majd el Pécstől, hanem azt is, hogy az állam gyakorlatilag bevásárol a megyeszékhelyen.

A kormány megmenti a csődközeli helyzetbe került pécsi önkormányzatot

A legnagyobb tétel a kormány pécsi listáján a Pécs–Pogány repülőteret működtető cég felvásárlása lehet. Ugyanakkor értesüléseink szerint az állam a repteret átvétele után kis túlzással azonnal bérbe is adná a Paks II.-t építő Roszatomnak.

Ha így lesz, az ügylettel egyáltalán nem jár rosszul a kormányzat. S nem mellékes, hogy a szóban forgó repülőtér észszerű választás lenne az oroszoknak is, hiszen van közvetlen autópálya-csatlakozása.

További részletek az mno.hu-n.

Cikk- és Címlapkép: Youtube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez azért lehet így, mert Mariska is megmondta, hogy a jobboldalnak világos értékrendszere van (Isten-haza-család), a baloldal meg rohadt kommunista, liberális elfajzott senkik gyülekezete. Vagyis az Isten-haza-család szentháromság tehát szilárd alapot képez az ország szétlopásában. Éljen! Van itt pénz lóvéra, figyi: úgy néz ki, hogy az állam felvásárolja a pécsi repteret, majd ugyanazzal a lendülettel bérbe adja az oroszoknak. Konkrétabban: a 7,5 milliárdos működési hiányt felhalmozó, csőd szélén táncoló fideszes vezetésű várost úgy segítik ki a szarból, hogy 2,8 milliárd forintért megveszik a repteret működtető önkormányzati céget. Ha ez megvan, akkor az új paksi blokkokat építő orosz állami cég, a Roszatom veheti bérbe a pécsi repülőteret. Szép? Szép. Következmények nélküli fostartály.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Pontosan ez a legnagyobb pofátlanság, KÖZPÉNZBŐL KISEGÍTENI a BALFASZUL GAZDÁLKODÓ VÁROST !!!
Érdekes módon volt az elmúlt télen több kis falu ahol nincs ipar és kiürült a kassza, kikapcsolták a villanyt valahogy nem törte magát a fütyisz hogy pénzt adjon !!!
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: gondolom nem fideszes falvak voltak... Talán csak felébrednek...
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Ezt pontosan nem tudom, de az elmúlt télen sok kis település küzdött pénzhiánnyal !!!
A kontár elkurmány nem rohant segíteni !!!
Eladott Ország
@quadrocopter: tegnap, 13:19 # Csakúgy mint anno Hódmezővásárhelyt, a tótum- faktum Lúzer Szarjankót.
papa.49
@Eladott Ország: Az 22 milliárd volt, amit a lézerpiszkos produkált a polgármesterkedése alatt !!!
Az érdekesség kedvért amíg a Rapcsák András volt a polgi nem volt számottevő adóssága a városnak !!!
Eladott Ország
@papa.49: Nem is fognak erről a szarházi mocsok, Lúzerról (aki többek között szétb*szta az építésügyi államigazgatást ) szobrot állítani, mint Rapcsákról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.