Egy jövő héten tárgyalásra kerülő törvényjavaslat végleg eltiltaná a pedofilokat a gyermekekkel kapcsolatos munkáktól. Az előterjesztés szerint az eltiltás a gyermekfelügyeletre, –nevelésre, -gondozásra, illetve -gyógykezelésre is vonatkozna, illetve azokra az esetekre, amikor a szexuális bűnözők a gyerekkel hatalmi vagy befolyási viszonyban vannak. Amennyiben a parlament megszavazza a törvénymódosítást, az legkorábban december 1-jén léphet hatályba –

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Na végre már a kormány lép a kiszolgáltatott gyerekek érdekében! Remélem elfogadják!
Kíváncsi lennék rá lesz-e aki nem.Mert azt el kell takarítani onnan!
mackoka46
Bizonyára visszaélés céljából hozzák a törvényt, nem a gyermekek védelmére.
Equus1
@mackoka46: ahham... kisfiam, majd azt mondod, h az a bácsi ott, látod?, na, az megsimogotta a fenekedet. Csönd! Nem érdekel, h soha nem láttad. Ha kell a bicikli, akkor megsimogatta és kész. És úgy hallottad, másokkal is csinált már ilyet!

1ébként a papok kivételek lesznek?
mackoka46
@Equus1: A papokkal ugyan úgy bánik a hatalom, ahogyan velünk. Ha egyik is ki meri nyitni a száját, annyi lesz neki, az inkvizíció elé állítják és kidobják.
Equus1
@mackoka46: hát... a felmenőim, velem együtt ki nem állhatják a papokat. Azokat a srácokat, lányokat, akik hittanra, szeanszokra járnak csak sajnálni lehet.
mackoka46
@Equus1: Én sem kedvelem amikor rosszul politizálnak a papok, és elvtelenül védik ezt a feslett erkölcsű hatalmat. Amúgy elég egy két gépet a számítógépünkre tenni, és már visznek is 3 évre, mindenféle ítélet nélkül. Ide anya ne szüljön gyereket. A törvénnyel való visszaélést a családi pótlék rendszere is igazolja. Magasról tesznek a gyerekekre is. Az iskoláztatást, egészségügyet most nem hozom szóba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.