A Hír TV Riasztás című műsorának adott exkluzív interjút a gyermekét halálra éheztető gyöngyösi anya, J. Médea. A nőt 18, míg férjét 15 év börtönre ítélték első fokon a különös kegyetlenséggel elkövetett gyerekgyilkosság miatt.

J. Médea állítása szerint kislánya, Kiara életvidám gyerek volt. Férjével nem gondolták, hogy meghalhat – annak ellenére sem, hogy 18 hónaposan csak 250 grammal volt nehezebb, mint amikor megszületett.

Az asszony állítása szerint Kiarának genetikai betegsége és refluxa volt, ezért nem tudta a szervezete hasznosítani a tápanyagot. Ezzel szemben a kislány újszülött kori anyagcsere vizsgálata negatív eredménnyel zárult, mindössze tejallergiát mutatott ki.

Médea azt sem ismeri el, hogy a pszichiáterek által megállapított személyiségzavarban, a Münchausen-szindrómában szenvedne.

A kérdésre, hogy miben hibáztatja magát, azt válaszolta:

Abban, hogy nem vittük orvoshoz a kislányunkat. Mert nekem meggyőződésem, hogy neki kellett, hogy legyen valami baja. Én voltam ott leginkább, én tudom mit adtam neki enni. És tudom, hogy nem tettem ilyet, nem éheztettem a gyerekemet.

A nő a férjét nem hibáztatja semmiben, sőt, azt tartaná jogos büntetésnek, ha mindkettejüket gondatlanságból elkövetett emberölésért ítélnék el.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
A nő vagy hülye, vagy nem normális, vagy szándékos gonosz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Szerencsétlen kislány,miért kellett ilyen elmeroggyant szülőkhöz csöppennie?Azt sem értem,hogy az ilyen embereknek minek egyáltalán gyerek?Nyilván hibás a védőnő is,mert jobban oda kellett volna figyelnie,annál is inkább,mert a nő nagyobb gyerekét az apának ítélte a bíróság,az apa szerint az anyánál veszélyben volt a gyerek.Ráadásul hosszú-hosszú évekig az adófizetők tartják el ezt a két selejt embert...
namihami
@Levendula: Vagy mindez együtt.
Már sokadszor próbálom a skriblerek tudomására hozni, hogy ilyen esetekben az ANYA szót mellőzni kellene. Az valahogy ennél többnek tűnik a számomra.
És, ha jó magaviselet esetén, ne adj Isten, előbb szabadul, akkor még komoly esély van arra, hogy szülhessen egyet-kettőt. Nincs mód egy ""véletlen orvosi műhiba"" elkövetésére a ""hölgy""esetén?
jancsipapa
Biztos,hogy ezeket , - mint annak idején Császár Elődöt , Sztojka Ivánt ,stb.- mosdatni kell ? Mert szerintem nem .
Horizont
Ez egy rohadék aljas embertelen aljadék. Remélem ott fog megrohadni a börtönben olyan kínok között amilyenre a saját kislányát ítélte. Ez se nem anya, se nem ember! Remélem kicsinálják ott benn.

A Hírtévét meg nem értem. Mi a jó büdös francnak kell szót adni egy ilyen okádéknak? Ha beteg azért ne ha meg nem hát akkor levegőt se neki nemhogy szót. Tényleg vannak nézők akik imádnak ilyen műsort? Mert bennem olyan düh van (nem láttam a felvételt és nem is fogom látni) hogy ha egy szobában lennénk úgy megverném hogy mehetnék gyilkosságért a böribe.
division
@Horizont: Engem az borzaszt el még pluszban hogy azt írják a cikkben hogy "anya". Látod, ezért is jobb az ha egy török milliárdos felesége sem szül inkább gyereket.
Horizont
@division: Na ez két különböző dolog, ne keverd. Nem az a baj, hogy nem szül hanem az hogy baromságokat dumál a nagy nyilvánosság előtt.
Erről a förmedvényről meg már mindent elmondtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.