Európát elvakították hajdani sikerei, és úgy szorult vissza a világszínpadon, hogy észre sem vette, ma már a szomszédjai is alig törődnek vele, és a saját háza táján is alig tud rendet tartani - mondta többek között ünnepi beszédében Orbán Viktor kormányfő.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánnak jogos a félelme

Ő és fajtája csak addig tarolhat, még sikerül távol tartania a népet az európai polgári kultúrától

Kétség kívül az egyik legárulkodóbb szlogenje volt „a globalizmus erői feszegetik az ajtónkat, és azon dolgoznak, hogy magyarok helyett homo brüsszelicusokká gyúrjanak bennünket”. Persze voltak más lenyűgöző baromságai is, mint „Világszerepről álmodozott, és ma már a szomszédjai is alig törődnek vele, és a saját háza táján is alig tud rendet tartani”, ami kétség kívül releváns, hisz őt sem vágták még rendesen pofám! =))
S nem leplezte azt sem, hogy tovább halad az önkényuralom útján: „Minden téren, a politikában, a gazdaságban, a szellemi életben és mindenek előtt a kultúrában mély változásokat kell elérnünk”!
RonaGyuri
A hét vicce

A fő-CÜF-ka elmagyarázza a királyin, hogy:

ORBÁN egyértelművé tette! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.