A Fidesz és az ellenzéki pártok is megtartják saját rendezvényüket október 23.-án. Délután háromkor Orbán Viktor beszél a Terror Házánál, majd jön a Jobbik megemlékezése a Corvin közben. Este fél hétre a Momentum hívja a Szabadság térre szimpatizánsait. A fél ötre tervezett közös ellenzéki tüntetés viszont, amit Gulyás Márton Közös Ország Mozgalom nevű szervezete tartott volna a Kossuth téren – a közönség soraiban a DK, az MSZP, a Párbeszéd politikusaival, zászlajaival – a rossz időre hivatkozva elmarad. Kövesse az eseményeket percről-percre az Abcúgon!

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Te vityka meg egy faszkalapcus vagy, egy gátlástalan őrült hazudozikcus.
papa.49
Na a fene egye meg csak tud pofázni a csutigeci !!!
kokopelli
@Sámannus: "hazudozikcus"? kompliziert!...egy "cikis hazudozó" ;--))
RonaGyuri
ha gyurni nem is, de európai polgárrá válásunkat (minket, mert benneteket sötét műveletlen paraszt-suttyókat nem lehet) megpróbálják pénzelni, amit persze ti elloptok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.