Már 1 milliárdos bevétel van az új módszerrel. Már 1 milliárdos bevétel van az új módszerrel. Egymilliárdos bevételt hozott eddig az adóhivatalnak az idén bevezetett új eszköze, az azonnali foglalás. Ugyanis már egy közúti ellenőrzés során is lefoglalhatják az autót és az árut is bármilyen lejárt adótartozás fejében. A lefoglalási eljárásra az adóhivatalról szóló törvény ad felhatalmazást. A normál közúti ellenőrzésen túl, ha a rendőr mellet ott a pénzügyőr is, aki az azt is megnézi, van-e tartozása az autó tulajdonosának. Ha igen, azonnal intézkedik.

Forrás: egyazegyben.com
Feltöltő: Equus1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Kivéve, ha a késedelmet igazoló irat ott van a kesztyű tartóban.
Ilyen lehet: Fidesz tagkönyv, legalább 5 millió Ft TAO befizetés igazolás, OV gázszerelőjének valamelyik cégében részvényes, stb -:)))))
sokanvagyunk
Az "ügyesebbje" úgyis szponzorautóval jár.
nezelodo
Ezt a törvényt úgyis csak a talajmenti polgárokra alkalmazzák, meg a politikai ellenfelekre. Ennek ellenére nem szeretnék azon "jellembajnokok" közé tartozni, akik mentességet élveznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.